Få mer tryck i träningen!

I samarbete med Svenskt Kosttillskott.

Hej på er!

Nu är det inte många dagar kvar till julafton, jag har några julklappar kvar att köpa och det tänkte jag göra imorgon så jag slipper tänka på det på fredag då det lär vara mycket folk på stan och man vill bara ta det lugnt efter jobbet. 🙂

Igår hade vi personalfest på Lifestyle, vi var ute på Grand Hotel Saltsjöbaden och åt julbord så det var riktigt trevligt! Jag brukar ju normalt sett träna minst 4 gånger i veckan och då oftast tisdag-fredag innan jobbet, men idag blev det sovmorgon.

Apropå träning så har jag hittat en ny produkt från Svenskt kosttillskott med 100 % L-Arginin som heter Core Arginine. Då kanske ni undrar vad det är? Det gjorde jag också innan jag läste mer om det, haha! Core Arginine är ett kosttillskott med aminosyran arginin som atleter ofta använder som bastillskott då det ger tryck i träningen och ett omedelbart upptag i kroppen, det ger dig alltså extra energi vid varje träningstillfälle. Det räcker med att du tar pulvret en kort stund innan du tränar för att utnyttja egenskaperna under träningspasset.

Jag har använt Core Arginine en period nu och tycker verkligen att jag får mer energi, det är ju alltid lite jobbigt att ta sig upp ur sängen så här års när man är trött 24/7 och extra jobbigt att gå till gymmet när det fortfarande är mörkt ute, då får man ofta mindre energi på gymmet också så jag behövde verkligen något som gör att man orkar mer. Nu tar jag Core Arginine på morgonen innan jag går och tränar och då känner jag mig faktiskt piggare och orkar mer. 🙂

Se Svenskt Kosttillskotts utbud av produkter >>

Nu ska jag hem till Felix och titta på Bonde söker fru och det sista avsnittet av Enkelstöten! 🙂

Lämna ett svar