En helg med rosa avslut.

Hej på er,
Nu har jag precis slutat jobbet och sitter och planerar morgondagens schema. Jag har haft en väldigt effektiv dag och fått mycket gjort. Helgen har varit rätt lugn och skön, i fredags åt jag middag med lite vänner och i lördags var jag Felix och Calle och tittade på Ted Gärdestad filmen. Jag kunde knappt hålla mig från att gråta vissa scener och jag ville inte att den skulle ta slut (trots att den var 2 timmar), så det var ett väldigt gott betyg!

Igår var jag på en långpromenad ute på Djurgården med Felicia, trots den extrema kylan så var det så fint och när jag var på väg hem var hela himlen rosa. Jag fick ett lyckorus i hela kroppen och det verkade alla runt om mig också få när hela Stockholm var rosa för en stund. Tänk att något sånt kan göra att man glömmer bort den isande kylan. =)

Sen kom jag hem till min Felix och tog ett glas bubbel och såg på Titanic som gick på trean. Bra helg!


Ett svar på ”En helg med rosa avslut.”

  1. Villken film är sorgligast ted eller titanic?

Lämna ett svar