Håll dig frisk med nyponpulver

Inlägg i Samarbete med Svensk Hälsokost

Hej på Er!
Jag har känt mig krasslig i över en vecka nu och är förkyld.. jag blir alltid så långdraget sjuk när jag väl är dålig så nu har jag fått skjuta upp träningen på morgonen vilket är segt.. Jag och Felix har börjat med yoga här hemma också, det finns många bra pass på youtube som vi brukar köra 3 dagar i veckan. 🙂 Vi har främst valt power yoga som är väldigt bra träning och på kvällarna kör vi ofta meditations yoga med fokus på andning. Hoppas jag blir frisk snart så jag kan njuta av träningen igen!

Visste ni att det är bevisat att många människor dagligen går runt utan att veta att de har brist på olika typer av vitaminer? Många hade kunnat må bättre om de hade vetat om att de hade brist på vitaminer och då också känt sig mycket piggare i vardagen. En del orkar inte träna eller känner ingen ork den här årstiden men om man får i sig rätt typ av kosttillskott så underlättar det faktiskt i vardagen.

Jag äter till exempel dagligen magnesiumtabletter, D-vitamin och C-vitamin och jag är övertygad om att de gör att jag mår bättre just under vinterhalvåret när man ofta har brist på till exempel D-vitamin.

Svensk Hälsokost har alla de vitaminer som du behöver för ett friskt välmående. Har ni hört talas om nyponpulver? Det är nämligen en av de absolut bästa C-vitaminkällorna du kan hitta och du kan ha det på gröten vilket jag brukar ha eller till exempel i ett glas vatten, i bakverk, ja i vad som helst! Det är dessutom rikt på en hel del mineraler så som magnesium, järn och kalcium. Man behöver heller inte så stora mängder för att få i sig det dagligt rekommenderade intaget. Jag ska ta det morgon och kväll nu så jag blir frisk snabbare.

Hoppas ni också hittar era favoriter hos Svensk Hälsokost! 🙂
Ha en fin kväll!


Lämna ett svar