Trendiga speglar!

Inlägg i samarbete med BGA Fotobutik

Hej på er!

Idag har jag varit på Formex (Stockholmsmässan) hela dagen med mina kollegor. Jag kom precis hem och har kollat mejlen och jobbat lite till då jag var tvungen att svara på mejl. Det var verkligen sjukt många bra utställare på Formex i år och man märker verkligen vad som är trendigt under 2018 då det var många utställare som använde sig av samma färger. Det absolut trendigaste var den ljusrosa färgen – allt ifrån kuddar, soffor, tapeter, porslin, ja nästan ALLT haha. Något annat som var väldigt populärt var de stora gröna träden, ja löv och stora gröna växter är väldigt trendigt i år.

Något som jag också märkt är väldigt trendigt i år är att placera spegeln ovanför soffan som en inredningsdetalj, och det tycker jag är riktigt snyggt. 🙂 Det är väldigt många inredningsstylister som inreder hem med speglar både på väggar och lutade mot golvet. (Ta en titt på några inredningskonton på instagram så förstår du vad jag menar.) Därför tänkte jag tipsa om BGA Fotobutik, har ni hört talas om dom?  Där kan du nämligen köpa alla möjliga produkter för dina väggar och de har ett brett urval av affischer, canvastavlor, fotoförstoringar, ramar men också speglar.

Dom har hur mycket som helst för dig som vill sätta upp saker på väggarna och jag måste verkligen tipsa om de fina speglarna som jag har fastnat för. Det finns över 400 olika speglar att välja mellan och till väldigt bra priser, något som är extra bra är att du också kan måttbeställa speglar – du väljer en spegel som du gillar och sen kan du själv välja vilken storlek så att den passar ditt hem, smart va? =)

Jag har valt ut mina favoriter här nedanför och tänkte klicka hem en själv. Om ni också är på jakt efter en spegel så hittar du hittar som sagt allt du behöver hos BGA Fotobutik.

Spegel Alice GuldSpegel Markus Vit 40x160 cmSpegel Allison GuldSpegel Alice Svart

 

Spegel Skokloster Guld - Egna mått

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fina va!? 😀

Lämna ett svar