Snart Alla hjärtans dag!

Inlägg i Samarbete med Partykungen.se

Hej på er!

Snart är Januari slut.. visst går alltid denna månad väldigt snabbt!? Man kommer tillbaka från julledigheten och sen har man så mycket att göra att veckorna bara flyger iväg och sen är man redan inne i Februari!

Men Februari är ju faktiskt en väldigt härlig månad med bland annat Alla hjärtans dag. Jag tycker inte att det är ett måste att man har någon att spendera alla hjärtans dag med på ett romantiskt sett utan jag tycker det är en bra dag att gå ut och käka middag med tjejkompisarna eller annat också, dock så har nästan hela mitt tjejgäng pojkvänner idag (inklusive mig själv haha) så det blir nog att ägna lite extra tid till varandra och kanske laga någon god middag och dricka lite vin. =)

Förra året så bodde jag och Felix på söder och vi hade inte känt varandra jättelänge då, bara ca 5 månader. Vi flyttade dock ihop väldigt tidigt så vi lärde känna varandra snabbt, idag har vi bott ihop i 13 månader (och känt varandra totalt ca 16 månader och det känns bara ännu bättre för varje dag som går.

Jag tänkte tipsa om Partykungens breda utbud av produkter till Alla hjärtans dag, för visst är det kul att göra det lite extra mysigt hemma den 14e? Tänk dig pynt som ballonger, ljusstakar, konfetti och rosenblad! Ja allt som behövs för att skapa den rätta romantiska stämningen i hemmet.

Mina favoriter delar jag här nedan, införskaffa allt för Alla hjärtans dag och spana in hela sortimentet på Partykungen.se.

Lämna ett svar