Personliga presenter till Alla hjärtans dag!

Inlägg i samarbete med Getpersonal.se

Hej på er!

Nu har jag precis tagit lunch och ska snart springa iväg och träffa Elin, det var så länge sen vi sågs. 🙂 Det är mycket att göra på kontoret och mycket layoutmässigt som inbjudningar och annat som jag sitter med just nu.

Vet ni? Nu är det bara en vecka kvar till alla hjärtans dag! Har ni några särskilda planer då? Jag har faktiskt inte bestämt vad jag ska göra än och man behöver ju egentligen inte ha världens planer, men det kan ju alltid vara kul att hitta på något med sina nära och kära, eller hur?

Jag har faktiskt hittat en rolig hemsida som jag tänkte tipsa er om, den heter Getpersonal.se och har massa fina presenter till Alla hjärtans dag! Hos Getpersonal så kan man hitta många passande personliga presenter men man kan också göra egna graveringar. Jag kan säga att när jag hittade den här hemsidan så blev jag helt såld! Dels för att jag älskar när folk tänker till när man ska ge presenter men också för att jag själv älskar att ha på mig personliga smycken som man vet att någon har lagt tid och tanke bakom.

Här kommer några av mina favoriter från Getpersonals hemsida, hoppas ni hittar något fint och lycka till med alla hjärtans dag presenterna! 🙂

Halsband Inori Steel LoversKärlekslås Double Heart 48 mm

Armband Lizzy Silver

Kärlekslås Heart Red 44 mmArmband B-Joy Cosimo

 

Kärlekslås Double heart

Halsband Ironi Steel Lovers

Armband Lizzy Silver

Kärlekslås Heart Red 44mm

Armband B-Joy Cosimo

 

Ett svar på ”Personliga presenter till Alla hjärtans dag!”

  1. va fint hänglåset med hjärtan var 🙂

Lämna ett svar