Inspirerande möbler till kontor och hemmamiljö

Detta inlägg är i samarbete med AZ Design

Hej! Jag hoppas allt är bra med er och att ni har haft en skön helg. Jag har haft en lugn och skön helg, har umgåtts massa med Felix och igår var jag ute hos mina föräldrar för att fira pappa som har fyllt år. Alltid lika trevligt att komma hem och träffa Mamma, Pappa, Nelly och alla katter. 🙂

Jag har lunch nu så ska snart gå och äta, ville bara skiva ett blogginlägg först. Jag har haft lite ont i ryggen på senare och börjar undra om det är min kontorsstol som är problemet, jag känner mig så stel och spänd eftersom jag sitter vid datorn hela dagarna så ibland kommer jag på mig själv att sitta snett och konstigt, haha. Detta fick mig att gå in och leta efter just kontorsinredning och jag hittade en sida som säljer möbler och inredning för kontor och även för hemmamiljö. Hemsidan heter AZ Design och dom erbjuder ett brett sortiment av möbler och många av produkterna finns i lager för omgående leverans. De samarbetar med flera av Sveriges största inredningsföretag! 🙂 Dom erbjuder också leasing av kontorsmöbler och man kan alltid räkna med att få produkter av mycket hög kvalitet.

För att ni ska förstå varför jag fastnade för just AZ Designs inredning och möbler så tänkte jag visa er lite möbler till kontor, entrémöbler och väntrumsmöbler till offentlig miljö som jag tyckte var snygga.

Kontorsstol HamiltonHöj och sänkbart skrivbord, Svart stativ, Svart skiva, 5 storlekar

På mitt drömkontor hade jag verkligen velat ha ett höj och sänkbart skrivbord, det gör så mycket att kunna stå upp och jobba ibland och man blir inte lika trött. Nu tar jag en vattenpaus ibland men man ska röra sig varje halvtimme har jag hört? Snygga kontorsstolar hittar ni också på AZ Design.

 

 

 

 

 

Loungestol Elle, valfri färg klädsel/stomme

 

 

Hur snygga är inte de här väntrumsmöblerna? De hade jag velat ha hemma om jag hade en stor välkomnande hall.

Hoppas ni tyckte detta inlägg var lite roligt! 🙂

Lämna ett svar