Helt ny metod av ansiktsbehandling – Synergi+

Jag var nyligen på ett event där vi fick lära känna Victus Medicals nya apparatur Synergi+. Vi bjöds på bubbel och sedan fick vi se när två personer fick en av behandlingarna på plats. Vi fick lära oss en hel del om Synergi+ behandlingarna så därför tänkte jag berätta lite mer för er som är intresserade av att pröva den. 🙂

Synergi+ är en helt ny ansiktsbehandlingsmetod och med apparaturen kan man göra flera olika behandlingar. Behandlingen anpassas efter din hud och det resultat som du vill åstadkomma och därefter väljer man vilka “handtag” man väljer mellan, dock är det vanligast att man gör alla 4 handtag som är en hel behandling.

De olika handtagen:
Deep wash technology – djuprengöring av huden som exfolierar och ger näring. Alltså helt enkelt en väldigt avancerad ansiktsrengöring.
Active skin technology – Denna behandling skapar med hjälp av en kolsyretablett ökad blodcirkulation och cellförnyelse i huden.
Keep it young technology – Denna behandling skapar en uppstramande och hudföryngrande effekt.
Deep inject technology – denna behandling minskar porer, reducerar fina linjer/rynkor och ger lyster.

Du kan alltså välja om du vill använda ett eller flera handtag och kombinera behandlingarna för bästa resultat. För en quick fix räcker ett handtag (ca 25 minuters behandling, ca 700kr) men för ett mer långsiktigt resultat bör du göra hela behandlingen, alltså alla handtag (ca 1,5 timmes behandling, ca 2700 kr). Därefter bör du göra behandlingen månadsvis för att behålla resultatet.

Läs mer om Victus medical Synergi+ >>
Lämna ett svar