Clara Sofia Salong | Sveavägen 86

Jag tänkte skriva lite om ett härligt event som jag var på förra veckan innan Stockholm Beauty Week drog igång. EM Event bjöd nämligen in till invigning av Clara Sofia Salong (gamla Fingers and Toes) på Sveavägen 86.

På plats var det vackert uppdukat med tilltugg och det kändes som man klev in i ett slott med alla ballonger och fina detaljer. 🙂 Vi fick pröva på de olika behandlingarna som de erbjuder så som pedikyr, manikyr, färg av bryn och trådning. Jag körde trådning och manikyr, valde min favoritfärg på naglarna (älskar denna färg på sommaren!)

Mötte många välbekanta ansikten som också var glada över att bli sommarfina på Clara Sofia Salong. Med mig hem fick jag en härlig goodiebag med lite smått och gott.

Tack EM Event och Clara Sofia Salong för en härlig kväll!

Mer info på deras hemsida >>

Lämna ett svar