Lykke & Löjromsbaren | Nordic Light Hotel

Hej på er!
I torsdags förra veckan var jag på ett otroligt bra event på Nordic Light Hotel i Stockholm. Nordic Choice hotellet har precis gjort en nyöppning där alla 169 hotellrum och lobbyn har renoverats och det var verkligen superfint! I samma veva bjöd Seizo Creative in till premiäröppning av den nya restaurangsatsning Lykke & Löjromsbaren som har blivit väldigt omtalad redan. Jag hörde att restaurangen och renoveringarna har gått på totalt 100 miljoner!

Restaurangens mat är inspirerad av den nordiska matkulturen med nordiska råvaror och serverar allt med en modern internationell twist. Under torsdagens event bjöds det på otroligt goda små maträtter som färska räkor, kräftor, ostron och en massa annat gott! Till dryck blev det några glas bubbel. 😉

Petter Stordalen var självklart på plats och festade bland gästerna. I utvalda hotellrum var det mingel, fest och fotografering och det bjöds på livemusik och extremt god glass från 3 vänner. 🙂 Ja ni ser ju på bilderna nedanför hur trevligt vi hade det.

Nordic Light Hotel och Lykke & Löjromsbaren ligger på Vasaplan 7.

Tack för en trevlig kväll!

 

Lämna ett svar