Lunch på Le Croissant

Hej på er!
Förra veckan mötte jag upp My för att äta lunch på mitt favoritställe Le Croissant som ligger i Gallerian. (Typ längst in mitt emot Bikbok om man kommer från huvudingången) 

Jag åt en god sallad men var tvungen att smaka på Mys gudomliga pasta också. Jag och My har kommit varandra väldigt nära på senare och jag är glad över att ha en så fin vän. Vi har jobbat ihop tidigare på Lifestyle men jobbar fortfarande ihop på annat håll idag vilket känns jättekul! Det är alltid kreativt att jobba med My och vi lär oss mycket av varandra.

Innan vi lärde känna varandra ordentligt så blev det några bråk, haha. Vi är båda väldigt envisa och det kan bli svårt att hantera när båda vägrar att ge sig. Nu har vi lärt oss hur den andra funkar och har inte bråkat alls, vi klickar väldigt bra faktiskt och jag antar att det var därför det blev så till en början. 🙂 

God pasta på Le Croissant i Gallerian

Jag är glad över att vi kommit varandra så nära och att man har någon att dela allt det kreativa med. My driver en av Sveriges största Lifestyle-bloggar och jag hjälper henne att fotografera bilder till samarbeten och allmänna inlägg i hennes sociala medier. Vi kommer att jobba väldigt tätt ihop och hänga väldigt mycket framåt vilket är superkul! 

Lämna ett svar