Lily and Rose event | Vår och sommarkollektion 2019

I torsdags hängde jag med My på ett supertrevligt event i Zetterberg Coutures butik på Grev turegatan 9. Det var Lily and Rose som bjöd in till en mermaid inspirerad kväll för att visa sin nya vår och sommarkollektion.

När vi kom dit bjöds det på superfina cupcakes, tårta, bubbel, rosa drinkar och massa annat gott! Jag var fortfarande lite krasslig i torsdagskväll så det blev alkoholfritt bubbel. 🙂 Den nya kollektionen var jättefin och inspirerad av sommaren och havet.

Det var många bekanta ansikten på plats, och några som jag inte träffat på ett tag vilket var kul. Fick också träffa Sarah (som står bakom mig på ena bilden nedan) som var så gullig! My känner henne sedan länge. Amwin (Amanda Winberg) spelade några sköna låtar, hon är riktigt grym!

Tack Zetterberg Couture och Lily and Rose för en supertrevlig kväll! Njut av bilderna nedan. 🙂

Några smycken från Lily and Roses vår och sommarkollektion
Det bjöds på smarriga cupcakes, smakade aldrig men dom var väldigt fina:)
Jag testar nyheter från Lily and Rose, och bakom mig ser ni Sarah Tjulander
AMWIN, Amanda Winberg uppträdde
Fina My <3

Lämna ett svar