Har klippt och slingat håret hos Bebas Hair & Beauty

Jag är så glad!! För någon vecka sedan hade jag bokat tid hos Bebas Hair & Beauty för att slinga och klippa mitt hår. Jag var riktigt trött på mitt “vinterhår” som hade fått en naturlig ombre, visst det var rätt fint men man tröttnar ju alltid och jag tycker att jag passar bättre i en blondare och ljusare färg, särskilt när våren är påväg.

Hos Beba så blev jag väl omhändertagen och hon är ett riktigt proffs som vet vad man vill ha! Jag behövde knappt förklara hur jag ville ha det utan hon vet exakt vilket är otroligt skönt. Sen så är Beba inte vilken frisör som helst utan hon är både grym på det hon gör och man har också väldigt roligt hos henne under besöket!

Slingor är verkligen hennes grej och för mig är det viktigt att få ett naturligt resultat som smälter in i min naturliga hårfärg och det är hon grym på.

Det här är inget samarbete eller så utan jag vill bara tipsa om en riktigt duktig frisör! Så är du sugen på att bli lite vårfin så tycker jag du ska gå in på hennes instagram @bebashairandbeauty och se fler före och efterbilder på hennes klippningar, färgningar, slingor, uppsättningar med mera.

För att boka en tid går du in på hennes hemsida Bebashairandbeauty.com

Har du några frågor kan du alltid kommentera på det här inlägget.

Här är min före – efterbild (Hon hade börjat klippa mitt hår på före bilden)

Före – Efter
Två bilder på slutresultatet, så nöjd!

Lämna ett svar