onsdag, september 27, 2023
HomeTips & TricksRolig FaktaJulklappstips 2018 | 8 riktigt Roliga Julklappar

Julklappstips 2018 | 8 riktigt Roliga Julklappar

Julklappstipsen 2018 | 8 riktigt Roliga Julklappar

Detta inlägg är sponsrat av Julklappstipsen.nu

Det är ju bara November än så länge och Halloween har ju knappt passerat men ändå är det dags att börja planera inför nästa stora högtid, vi pratar då självklart om högtidernas högtid, el grand royale; Julafton!

Jag har lovat mig att aldrig hamna där igen, alltså irra runt på Mall of Scandinavia den 23e December, desperat letandes efter stickade ulltröjor och annat dussin skräp. Planerandet börjar nu! Och här kommer 8 heta tips på riktigt roliga julklappar inför julen 2018.

Read dead redemption 2

Mitt absolut första och bästa julklappstips 2018 är TV-spelet Red Dead Redemption 2. Detta är ett tv-spel som jag har sett fram emot länge eftersom den första utgåvan är ett av mina favorit spel of all times. Red Dead kan bäst beskrivas som GTA i vilda västern, Spelet erbjuder en enorm frihet och om du är ett fan av gamla Spaghetti-Western-rullar så är det här bara ett måste! Spelkänslan är som att kliva rakt in i en Clint Eastwood film.

En drönare

När det kommer till roliga julklappar är drönare högst upp på allas lista. För ett par år sedan var du tvungen att punga ut en ansenlig summa pengar för en någorlunda drönare men idag kan du köpa en höjdarvariant för några tusen. För er som inte provat att flyga drönare så är det barnsligt roligt och ger en total känsla av frihet. Detta tips är inte bara för kidzen utan även mormor uppskattar nog att se hur trädgårdslandet ser ut från ovan.

Huawei Mate 20 pro

Om du ska köpa en telefon i julklapp är varken Samsung eller Iphone ett alternativ längre. Huawei är den nya grejen. En oerhört cool telefon som till och med erbjuder reverse wireless charging, alltså att du kan ladda andras telefoner med din egen. Om något så kommer väl detta bidra till god julstämning?

En fuskpäls

Finns det nåt som skriker mer än swag än en kappa i fuskpäls? Nej, skulle inte tro det…

En minikyl

De bästa presenterna är sådana som du gärna vill ha men inte riktigt pallar lägga pengar på. Detta är ett perfekt exempel. Tänk dig att byta ut ditt nattygsbord mot en minikyl. Vem skulle inte bli glad för det?

En Chokladfontän

Say no more. You had me at choklad.

Butt-scratcher

Detta är förmodligen det bästa exemplet på en julklapp som aldrig kommer ligga i nån byrå och skräpa. Den här kommer att användas 365 dagar om året, inklusive skottår.

Cards against humanity

Brukar det vara stelt att träffa släkten på juldagen? Detta är nåt som garanterat livar upp stämningen. Ett barnsligt roligt kortspel där man skapar knasiga meningar med udda fraser och ord. Det är svårt att föreställa hur mycket man skrattar innan man har upplevt det själv.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular