torsdag, juni 1, 2023
HomeSkönhetKollagenpulver för huden | Naturliga ingredienser från Matters

Kollagenpulver för huden | Naturliga ingredienser från Matters

Kollagenpulver för huden | Naturliga ingredienser från Matters

Detta är reklam för Matters.se

Få ny energi med bra kosttillskott! Vi har tagit en titt på det svenska varumärket Matters, varumärket för dig som vill leva ett mer hälsosamt liv. I deras webshop hittar du ett stort utbud av produkter anpassade till träningspasset men också för en mer välmående vardag. Varje produkt tillverkas med selektivt utvalda naturliga ingredienser. De innehåller naturliga smaker och är fria från både sötningsmedel och onödiga tillsatser.

”Matters är det moderna hälsomärket som ger alla människor möjlighet att leva ett lyckligt, levande och hälsosamt liv.”  

Vi har kikat närmare på det populära kollagen pulvret Beauty Glow Kollagen.

Vad är kollagen och vad är det bra för? Kroppen har en egen kollagenproduktion, men när vi kommer upp i ålder så avtar produktionen vilket leder till att huden inte ser lika fyllig ut längre, man kan se lite glåmig ut, rynkor blir mer framträdande. Även hud och hår påverkas av att kollagenproduktionen minskar, man tappar mer hår och naglarna blir skörare.

Beauty Glow Kollagen
ska ge förbättrad glow och bättre hud, hår och nagelhälsa. Pulvret innehåller utöver kollagenet även C-vitamin, hyaluronsyra och phytoceramider (Ceramosides) som ska förbättra hudens elasticitet.

Jenny på Inspoguide har testat Beauty Glow Kollagen.
Det finns många fördelar med att använda Matters produkter, de är helt fria från artificiella sötningsmedel vilket vi tycker är väldigt viktigt när jag väljer kosttillskott. Jag vill gärna veta att det inte är några konstigheter i kosttillskottet jag ska stoppa i mig varje dag och och förstå innehållsförteckningen. Jag har testat Matters Beauty Glow Kollagen under en period och upplever att huden får mer lyster och ett naturligt glow när jag vaknar på morgonen. Det är svårt att säga om det enbart beror på produkten men jag upplever en skillnad på huden.

Utöver att huden känns ”glowig” så tycker jag att mina naglar är mindre sköra.

Hur har jag använt produkten? Jag har tagit produkten som en shot på kvällen innan jag går och lägger mig eller i en skvätt morgonkaffe. Men det går lika bra att använda den i en smoothie.

Fler produkter från Matters

I Matters utbud hittar du en rad olika kosttillskott, bland annat kollagen pulver, proteinpulver och vitaminer och mineraler, alla med noga utvalda och naturliga ingredienser.

En annan storsäljare är proteinpulvret Grass-Fed Whey Protein som finns i tre olika smaker. Vi förstår varför denna produkt har blivit så populär! Den smakar verkligen naturlig choklad, blåbär och vanilj, utan några konstigheter.

Läs mer om Matters och besök deras webshop >>

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular