tisdag, september 26, 2023
HomeInredningKonstgjorda växter som knappt går att skilja från äkta

Konstgjorda växter som knappt går att skilja från äkta

Konstgjorda växter som knappt går att skilja från äkta                                         

Detta är ett reklamsamarbete med Redeko Flowers

Att köpa konstgjorda växter som ser äkta ut kan vara knepigt. Det finns ett utbud men många gånger håller inte kvaliteten och växterna ser plastiga ut. För att hjälpa dig att hitta rätt bland konstgjorda växter så har vi kikat närmare och hittat det svenska varumärket Redeko Flowers som säljer verklighetstrogna konstgjorda växter och blommor som både ser äkta ut och har det där lilla extra. Växterna kan du köpa både online i den egna webshopen samt i deras fysiska butik på Nybrogatan 48, Stockholm.                                              

Konstgjorda snittblommor                              

Konstgjorda snittblommor är ett bra alternativ för den som exempelvis inte vill lägga för mycket pengar på äkta blombuketter, då de flesta vissnar inom bara några dagar. Det är också ett bra alternativ för dig som reser mycket eller alltid vill komma hem till fina blommor i hemmet. Redeko Flowers har ett stort utbud av snittblommor, blad och kvistar som ser äkta ut och du kan kombinera din bukett precis så som du vill ha den. För att få professionell hjälp med att sätta ihop en bukett så går det bra att besöka Redeko Flowers butik alternativt kontakta dom via mejl. Perfekt present att ge bort i julklapp eller att unna sig själv.

Konstgjorda krukväxter                       

Konstgjorda krukväxter som ser äkta ut är något för dig som är stilmedveten och gillar grönska men kanske inte har tid att sköta om äkta växter. Det kan vara knepigt att ta hand om vissa typer av växter, särskilt under det svenska vinterhalvåret. Nu kan du ha pigga växter året runt, även i mörka utrymmen! Redeko Flowers har ett stort utbud av både golvväxter, fullvuxna träd samt buskar.

Konstgjorda träd

Konstgjorda träd är ett utmärkt alternativ till hemmet, kontoret, restaurangen, hotellet eller köpcentret. Passar dig som vill göra ett ekonomiskt hållbart val för att spara dig själv eller företaget både tid och pengar. Redeko Flowers konstgjorda träd är välgjorda och är byggda på äkta konserverade trädstammar vilket gör att de ser mycket verkliga ut.

Konstgjorda träd från Redeko Flowers
Konstgjorda snittblommor

Intervju med grundaren av Redeko Flowers

– Hur kom idéerna till att starta Redeko Flowers?
Jag insåg hur mycket pengar jag lade på färska blommor varje månad och hur mycket pengar jag slösade på gröna växter och träd som jag hade ihjäl på löpande band. Jag tröttnade helt enkelt på att slänga bukett efter bukett och att behöva köpa nya växter så fort jag varit hemifrån ett par dagar. För att inte tala om alla blomflugor och det ofräscha blomvattnet som jag avskyr. Idén om konstgjorda växter väcktes….. Men, fanns det tillräckligt snygga och verklighetstrogna sådana? Inte vad jag hade sett, därför tog jag saken i egna händer och skapade vad jag tycker är världens finaste konstgjorda blombutik.

– Berätta mer om er vision med snygga konstgjorda växter?
Visionen är att ännu fler människor ska förstå syftet och storheten med konstgjorda blommor och växter. Vi vill att folk ska se det som en självklarhet att blanda konstgjorda och äkta växter i hemmet och på arbetsplatsen. Vi har redan märkt en otrolig skillnad på bara två år, trenden går spikrakt uppåt. Folk har börjat inse att det är otroligt mycket mer hållbart både ekonomiskt och ur ett miljöperspektiv.

– Ni har en butik på Nybrogatan, har ni samma utbud där som i er webbshop?
Nja inte riktigt, det är i princip omöjligt att få med varenda blomma i webbshoppen då vi konstant får in nyheter och sortimentet byts ut. I webbshoppen har vi våra storsäljare som vi har året om men blandar såklart in några säsongsfavoriter. Vi tar glatt emot efterfrågan via info@redekoflowers.se på specifika önskemål från våra kunder.                                                                          

Pomeline Rosén, grundare av Redeko Flowers

– Kan man få hjälp med att sätta ihop en bukett utefter egna önskemål?
Givetvis! Vi älskar att hjälpa våra kunder i butiken. Många kommer med en vision av en bukett men vet inte riktigt hur de ska få ihop den, då hjälps vi åt. Andra kommer helt utan plan, då sätter vi ihop en bukett som vi tycker passar. Kunderna blir alltid väldigt nöjda vilket är roligt.                                                                

– Vilka av era konstväxter på Redeko Flowers är stora favoriter just nu?
Vi är säsongsbaserade och för tillfället går därför konstgjorda julblommor och vackra julgranar väldigt bra. Hortensior, liljor och rosor är storsäljare året om. Eukalyptusen är folk galna i också. Våra gröna krukväxter är även populära, både en så kallad artocarpus men även ormbunkar och murgröna har trendat mycket. När det kommer till träd så går det mycket fiolfikusar, olivträd och så kallade jackfruit-träd. För att inte glömma våra uv-skyddade växter som kan stå ute året om!

Besök Redeko Flowers webshop >
Följ Redeko Flowers på instagram @redekoflowers


Du kanske också gillar:
Emma Gustafsson är ny bloggare på Inspoguide >>

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular