fredag, mars 24, 2023
HomeSkönhetTrendiga skönhetsmärkena KORA Organics, The BrowGal, Sweed Lashes och Sol de Janeiro...

Trendiga skönhetsmärkena KORA Organics, The BrowGal, Sweed Lashes och Sol de Janeiro till Stockholm Beauty Week

Detta är reklam för Stockholm Beauty Week, Stockholms roligaste skönhets- och livsstilsmässa på Musikaliska 13-15 Maj.

Trendiga skönhetsmärkena KORA Organics, The BrowGal, Sweed Lashes och Sol de Janeiro till Stockholm Beauty Week

Andy, medgrundare och VD för skönhetsdistributören ICE AB med märken som Burt’s Bees, Dr Bronners, Sweed Lashes The BrowGal, KORA Organics och Sol de Janeiro, kan du berätta lite vad du ser för skönhetstrender?
– Jag ser en tydlig trend där naturliga och ekologiska varumärken får mer utrymme. Även produkter som är Vegan efterfrågas i större utsträckning. Kunderna är mer pålästa och medvetna och ställer högre krav på tillverkarna gällande innehåll, märkning och kommunikation.

Ni har ju fått distributionen för Kora Organics som startades av ingen mindre än supermodellen Miranda Kerr, varför tror du att dessa produkter blivit en sådan succé?
– Jag tror mycket av KORA Organics framgång till stor del beror på att dem erbjuder rena och ekologiskt certifierade produkter, men i en modern tappning. De har en ärlig och holistisk approach som tilltalar kunderna och en snygg och lyxig paketering som står ut. Miranda är en stark ambassadör för varumärket men även en innovatör när det kommer till produktutveckling vilket resulterat i ett komplett, modernt och innovativt sortiment. (Miranda är utbildad hälsocoach, reds anm)

Du är ju själv kille i denna bransch dominerad av power females, hur känns det och  använder du själv några produkter. Har du några skönhetstips och tricks?!
– Det känns spännande och utmanande, men samtidigt väldigt roligt. Startsträckan kanske är lite längre för oss killar men jag tycker att vi börjar röra oss mot ett bredare skönhetsintresse även hos oss män. Det finns väldigt många duktiga och inspirerande aktörer i Skandinavien som skapat fantastiskt fina varumärken, så personligen tycker jag bara att det är roligt att få vara en del av denna bransch. Jag använder en del produkter och tycker att serum är smidiga och ger en bra effekt. I dagsläget blandar jag några droppar KORA Organics Noni Glow Face Oil tillsammans med Jack Blacks Protein Booster Skin Serum. Då behöver jag inga andra produkter och det går snabbt och enkelt att applicera.

Ni ska ju vara med på Beauty Week i år, vad kommer ni göra här?!
– Vi kommer att ställa ut ett flertal av våra varumärken så som KORA Organics, The BrowGal, Sweed Lashes och Sol de Janeiro. Tanken är att ge besökarna en upplevelse och make-over i vår monter med fokus på bryn, fransar och hudvård.

Läs mer om Stockholm Beauty Week >>

 
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular