torsdag, juni 1, 2023
HomeSkönhetKroppsvård från Ida Warg - 3 favoriter

Kroppsvård från Ida Warg – 3 favoriter

Kroppsvård från Ida Warg – 3 favoriter

Den här artikeln innehåller affiliate länkar till Idawargbeauty.se

Det svenska skönhetsmärket Ida Warg har snabbt blivit ett av de mest populära Beauty branden. Bakom märket står influencern Ida Warg som till en början sålde brun utan sol produkter. Vi har tidigare skrivit en välbesökt artikel om Ida Wargs brun utan sol produkter. Här tänkte vi tipsa om 5 kroppsvårdsfavoriter!

INTENSE NUTRITION WHIPPED BODY BUTTER

En body lotion för dig som älskar doften av vanilj. Ida Wargs Body Butter är en djupt återfuktande kroppslotion som skyddar huden. Den innehåller bland annat sheasmör och naturliga oljor från raps och havre. För dig som är mycket torr och som vill ha en rik återfuktning. En stor favorit! 100% vegansk och Cruelty-free.

VITALIZING BODY SERUM

För dig som vill ha det där lilla extra så har Ida Warg lanserat kroppsserum. Detta är en lättare produkt som innehåller flera superingredienser, bland annat kråkbärsextrakt som skyddar huden och ger en uppstramande effekt. Den är lätt i konsistensen och passar utmärkt för sig själv eller under en vanlig body lotion. Luktar fantastiskt av exotiska frukter med inslag av mandel och vanilj. 100% vegansk och Cruelty free.

INTENSE NUTRITION SUGAR SCRUB

I samma serie som Wipped Body Butter lanseras också en Suger scrub. En exfolierande sockerskrubb som är ordentligt mjukgörande för en torr hud. Detta är perfekt för dig som använder brun utan sol att använda mellan applicering men också för dig som vill ta bort döda hudceller, få en len hud med mer glow. Innehåller oljor från raps, havre och solros samt extrakt från linneablomma som verkar lugnande. 100% vegansk och cruelty free.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular