Budgettips,  Inredning

Dagens super KAP!

Hej fina,

Idag har det vart en sjukt intensiv dag med massa massa jobb och jag har hur mycket som helst kvar!! PUUH!! Ja det är inte alltid en DRÖM att vara egenföretagare utan det har allt sina baksidor också. Men vad har inte det egentligen?

Men jag älskar att driva eget och få jobba med det som jag både brinner för och älskar.

Jag var på ett otroligt spännande möte tidigare idag! Ni kommer få veta mer snart! Efter mötet var jag bara tvungen att springa in på RUSTA en snabbis för att köpa ett marmorbord för endast 299kr!!! Ni måste åka dit och kolla!!Jag fullkomligt ÄLSKAR sortimentet och det känns helt rätt i tiden och speciellt rätt för plånboken. Jag fick såklart inte bara med mig bordet undan det åkte med lite annat också. Hur många gånger jag än tänker att nu får jag absolut INTE köpa något mer så åker det ALLTID med något ändå! Någon som känner igen sig? Haha

Här nedan hittar ni alla fynd och länk till dem.

Svarta marmorbordet för endast 299kr!!!!
Ni hittar det här

Vaser/krukor under 20kr!! Sjukt lika Jonathan Adler
Ni hittar dem här

Snygga guldbestick under 200kr!!
Ni hittar dem här

Jag älskar att fynda och hitta riktiga KAP och jag får alltid så många frågor om det så ska försöka att dela med mig av så mycket jag bara kan och hinner till er.

Nu ska jag fortsätta med min bokföring så att jag kan lägga den åt sidan och börja fota massa i morgon. Har fått flera önskemål om att fota och dela med mig av hur jag inreder ert rum lyxigt med hjälp av enkla och billiga medel. Så vad sägs om att lägga upp det i morgon?

Ha en super bra kväll allihopa!
Kram

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *