Budgettips,  Lifestyle

En helg i Göteborg

Hej fina ni,

Hoppas allt är bra med er! Jag ligger utslagen här hemma i soffan efter en intensiv helg i Göteborg med min kära sambo!

Jag behövde verkligen komma iväg efter 11 veckor här hemma så vi passade på att ta igen några jobbmöten och sen hann vi även med båtmässan! Vi behöver ha en ny båt tills nästa sommar när våran lilla bebis ska åka med! Jag ÄLSKAR båtlivet!

På fredagskvällen gick vi och köpte mat och la oss i hotellsängen och bara kollade talang! Helt fantastiskt att bara få vara! På lördagen blev det 2 möten och sen båtmässan! På kvällen träffade vi 4 vänner på olearys och jag var vaken till 00:30?? Ja ni hör ju! Har inte hänt på jag vet inte hur länge! Haha

På söndagen var tanken att vi skulle shoppa men jag orkade verkligen inte mer än typ 3 butiker! Jag har fått foglossning och kunde knappt gå det sista så vi fick åka hem och vara nöjda ändå! Är det någon som har tips mot foglossning så är jag oerhört TACKSAM?

Jag fick med mig en fantastisk fin vas och även första inredningsdetaljen till bebisen! Blev helt KÄR! Vilket var ert första köp till bebis? Jag hittade enormt mycket! Men i Mars får vi förhoppningsvis reda på könet och då kan jag shoppa massor!

Vasen kostar 199kr och finns HÄR

Kudden kostar endast 99kr och finns HÄR

Jag fick även med mig denna runda spegel med guldkant hem för endast 199kr!! Den fanns även med silver och svart kant och den finns HÄR

Ni är sjukt många som skickar DM om mina produkter så ska försöka få med allt på bloggen så kan ni bara svepa upp! I veckan så kommer jag att skriva en graviduppdatering så håll utkik för er som är intresserade!

Ha en bra kväll och ta hand om er!

Kram Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *