Budgettips,  Inredning

Framtidsplaner och viskosmatta till pangpris!

Hej fina ni,

Solen skiner och våren närmar sig. Helt fantastiskt eller hur?

Jag håller på att rensar ut sjukt mycket saker här hemma som inte används som jag tänkte sälja till bra pris. Det kommer bli en hel del nytt nu efter renoveringen. LÄNGTAR!

När vi är klara med uterummet/vardagsrummet så ska vi göra klart i bebisrummet och efter det satsar vi på husets utsida.

Utsidan ska få en takterass och en stor pergola. Vi kommer även att bygga ett gigantiskt utekök med inbyggd grill och diskho. Sambon vill även ha en kyl så det får helt enkelt bli det också. Jag kommer även att bygga lite snygga detaljer i altanen med lite olika växter och stenar och Ni kommer få hänga med på story.

Pergolan kommer att bli i svart och där under ska vi ha en Lounge del. Har kikat på ett bord med en etanolkamin i som är super mysig och snygg. Jag kommer även att satsa på många stora krukor med stora gröna växter i. Vi ska även bygga ett utekök med inbyggd grill och diskho samt kyl så vi kan spendera alla kvällar och dagar väl här ute på våran altan som är 175kvm och som går i 3 olika etage samt 3 olika sidor på huset!

LÄNGTAR EFTER ALLA MYSIGA SOMMARKVÄLLAR DÄR UTE SEN MED FAMILJ OCH VÄNNER!

Jag har även köpt en perfekt grej till bebis som den kan ligga i ute på altanen sen. Den kommer förhoppningsvis i veckan så håll utkik på min story.

Idag hittade jag dessa sjukt snygga VISKOSMATTOR som fanns i flera olika färger och storlekar från 279kr!!

Ni hittar dem HÄR

Priset är enormt bra och jag personligen älskar VISKOSMATTOR så ville så gärna dela med mig av dessa till er då ni är så många som frågar om mina varje dag.

Nu ska vi gräva ut i uterummet så vi kommer ner i rätt höjd så vi kan börja med golvet i helgen. Blir en hel del vänder tipp tippen!! Ha en bra kväll och njut av solen!

Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *