Mitt hem,  Renovering,  Steg för steg

Glasräcke från Räckesbutiken

Hej på er!

Hur har ni det i värmen? Själv är jag supertrött och hoppas på att bebis snart kommer. Mina fötter och vader är gigantiska på kvällen då de svullnar så. Illamåendet är värre är det vart tidigare och jag har mycket värk. Men vad gör det när man snart ska få det finaste man kan få här i livet?

Förra veckan så monterade vi upp ett glasräcke på våran takterass från Räckesbutiken.se och vi är så himla nöjda! Det blev verkligen ett smycke på huset.

Vi valde ett stolpfritt glasräcke med gråtonade glas som monteras i en skena längs golvet, och vi la även till en överliggare i aluminium, vilket kändes extra lyxigt! De tonade glasen skapar ett bra insynsskydd vilket passade bra i vårt fall då det ena räcket är mot husets framsida. Sen älskar jag att det bryter av mot huset också och skapar den där lyxiga känslan som jag och D älskar.

Monteringen va superenkel och Räckesbutiken hade även en bra beskrivning i ordern om hur man skulle montera steg för steg och det fanns även en film på hur man ska montera från start till slut.

Vi valde att beställa från Räckesbutiken då vi tyckte att de hade ett bra utbud och många bra val samt att de är ett stort och seriöst bolag som levererar i hela Sverige och vi har fått bra recensioner om dem från andra vi har pratat med. Servicen funkade perfekt och räcket kom till och med tidigare än planerat.

Det som också kändes seriöst va att det kom väl inpaketerat så att inget kunde skadas. Det prioriterar jag högt då det är surt att behöva beställa om glas som är specialmått på.

Jag kan verkligen rekommendera er som ska köpa glasräcke att vända er till Räckesbutiken.se då vi är supernöjda med allt från beställning till montage och de har vart otroligt tillmötesgående och hjälpsamma.

Här hittar ni alla deras olika räcken

www.räckesbutiken.se

Såhär såg det ut under våran montering

Såhär såg emballaget ut när det kom. Super bra inpackat vilket gör att det är svårt att bli skadat.

Såhär såg emballaget ut när det kom.

Hur smidigt och enkelt som helst och vi är verkligen super nöjda! Här har ni en förebild och efterbild på denna sidan av huset. Visst blev det bra?

Jag såg även att Räckesbutiken har en tävling som pågår under hela året där man kan vinna pengarna tillbaka om man köper ett räcke från dem under 2019. Ni hittar all info HÄR

Hoppas ni gillar det lika mycket som vi gör. Nu är snart hela renoveringen klar och vi ska njuta in i det sista innan våran efterlängtade son kommer.

Ha en bra kväll!

Kram Linda

inlägget är sponsrat av Räckesbutiken.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *