Okategoriserade

Gravid v.19

Hej Raringar!

Förlåt för dålig uppdatering, jag ska skärpa mig och bli bättre! Jag LOVAR!

Dagarna går och jag kommer upp mer och mer än innan och det känns så skönt. Idag har jag färgat mitt hår här hemma. Har ALDRIG färgat blont hemma innan så va så sjukt nervös men resultatet blev super bra tack vare min svägerskas hjälp. Vi använda dessa produkter. Vi använde endast en förpackning och det kostade alltså ynka 50kr för hela färgningen! Och resultatet har ni här.

Före

Efter

Jag är just nu i V.19 av graviditeten och tyvärr har inte illamåendet släppt ännu. Jag ligger fortfarande – 2kg på vågen sen innan jag blev gravid och magen är redan enorm haha! Om 2 veckor ska jag och sambon på vårt RUL! Jag längtar ihjäl mig. Vi har bestämt oss båda två för att vi vill kolla kön. Det är så mycket diskussion om det här med att kolla kön. Varför är det fel och är inte det upp till blivande föräldrar att bestämma hur dem vill göra? Finns inget som är rätt och fel enligt mig. Vad tycker ni? Och hur gjorde ni?

Vi ska iallafall kolla både för att vi är nyfikna och för att vi ska börja köpa både kläder och inredning till barnrummet. Jag personligen ÄLSKAR ju inredning och kläder så det kommer bli en hel del inköp efter RUL. Ska bli så himla himla kul! Både jag och Daniel tror att det är en liten pojk. Vad tror ni?

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och försöka dämpa foglossningen.

Ta hand om er!

Kram Linda

2 kommentarer

  • Ullie

    så galet kul allti o se ej på bild man visar sej ju inte så ofta
    redan in i v 26 snart otroligt så fort et går o ja den som väntar på något gott
    kram ullie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *