Budgettips,  Graviditet,  Inredning

Gravid vecka 25 och barnrumsinspiration

Hej fina ni,

Dagen började tidigt här hemma med en vända till tippen och nu fortsätter vi att gräva och gräva för att komma ner ordentligt i marken. Detta är ett enormt stort projekt men det kommer bli så himla himla BRA!!

Idag gick jag in i vecka 25 och tiden bara springer iväg trots att jag inte mår så bra. Jag skulle ljuga om jag sa att detta va enkelt. Det har vart enormt tuffa veckor men samtidigt fantastiska veckor då jag får bära på det bästa man kan få här i livet. Jag mår fortfarande sjukt illa och har foglossning och sammandragningar men det är bara att kämpa vidare och tänka framåt. Om 3,5 månad så är han här och vi längtar något enormt efter att få se vem han är.

Jag har börjat köpa en hel del till bebis redan och ni är många som frågar och undrar vart det finns så jag tänkte länka några produkter här nedan.

Galgarna kostade 89kr för 5st och jag köpte dem HÄR

Elefanten kostade endast 199kr och den är 80cm och jag Köpte den HÄR

Detta babynest köpte jag via en som jag hittade på instagram och det kostade 659 och finns HÄR

Jag älskar alla dessa fina produkter som finns och man får inte nog av allt fint. Har beställt enormt mycket som är på ingång så håll utkik. Nu ska jag ta på mig arbetskläder och hjälpa grabbarna. Ha en bra dag och hoppas att ni får njuta av lite sol!

Kram Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *