Budgettips,  Inredning,  Stylingtips

Höstens trender!

Gokväll fina ni!

Sitter här i soffan med en kopp kaffe och en varm filt och känner att hösten snart är här på RIKTIGT!! Även om jag är en riktig sommar människa så känner jag att hösten är oerhört välkommen i år! Någon mer som känner likadant? Jag har längtat till hösten just för alla snygga färger som kommer in på alla olika slags textiler samt längtat efter att få tända brasan och dricka en kopp kaffe.

Det som händer nu till hösten är att det beiga fortsätter att ta över det gråa. Det skapar också en enorm värme i våra hem som jag kan känna att man har saknat lite. Dessa jordnära färger är super mysiga och harmoniska. Jag personligen föredrar gråa toner med en varmare nyans i som jag kommer att måla om vårt vardagsrum till nu i höst! Så håll utkik!!

Mina favoriter färger till hösten är grönt,gult,vinrött/lila samt blått!! Och för er som känner mig vid det här laget så har vi alltså 4 rum med soffor i så jag kände att VARFÖR inte slå till med ALLA färger? Då min beslutsångest som vanligt slog till så köpte jag alla dessa fina färger för att kunna flytta runt lite! Kolla här nedan så ser ni samma rum fast med 4 olika färger!

På denna bilden ser ni mitt vardagsrum med en färgklick av senapsgult,lejongult samt rost!! Jag älskar denna kombinationen och alla fodral och plädar samt puff hittar ni här

Vi får inte heller glömma detta fantastisk snygga vass som också är en super trend!
Ni hittar mitt vass här

Här har ni samma rum fast det är inrett med vinrött och bordeaux som är en stor favorit!
Kuddar och plädar här
Blommor här
Puff här
Bord här

Blått är flott eller hur?
Jag personligen tycker att blått är super snyggt!
Ni hittar alla kuddar och plädar här

Samma rum fast med rosa detaljer!
Alla kuddar och plädar finns här

Jag personligen är otroligt mycket för rosa så måste ändå säga att det är min favorit även om jag blev sjukt nöjd med det nya som jag har nu med senapsgult/rost!!

Vilka är era favoriter?

Nu ska jag försöka att rita upp ännu ett nytt projekt här hemma som jag kommer att presentera i nästa vecka!

Trevlig kväll!
Kram

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *