Inredning,  Mitt hem

Lampa och högtalare i ett från Mooni!

Hej fina ni!

Våran helg har vart full med aktiviteter och vi testade vårt nya Biorum i fredags med några vänner och kollade på IDOL finalen! Gud vad bra det var! Det kändes som att man va där när bilden blev så stor! Helt fantastiskt! Och både Kadiatou Holm och Sebastian Walldén är 2 helt fantastiska sångare! ALL LYCKA TILL DEM I FRAMTIDEN!

I förra veckan så visade jag er min nya lampa/högtalare från Mooni som verkligen är en favorit här hemma! Den känns så elegant och praktiskt på samma gång!

Visst är den snygg? ÄLSKAR DEN!

Känns så sjukt smart med en högtalare som också är en lampa som man kan bära med sig vart man än är! Vi tänkte ha den vid jacuzzin och sen ta med den i båten på sommaren! PERFEKT JULKLAPP!

Det finns massa olika modeller som ni hittar HÄR

Dem är stänksäkra och har 9 olika färger och 4 olika ljuslägen. Den är helt trådlös och det finns även en trådlös laddningsplatta! HUR BRA?

Vi är jätte nöjda med våran och ljudet är helt perfekt! Den är både snygg och praktiskt Vilket är oerhört viktigt för mig! Den är också otroligt prisvärd! Jag älskar designen och funktionen på den.

Det finns en hel del olika modeller! Här är några av mina favoriter:

Vilken gillar ni bäst? Vissa är endast belysning och vissa är både med belysning och högtalare!

Ni hittar dem med högtalare HÄR

Och dem med bara belysning HÄR

Nu ska jag ge mig ut på en promenad i detta otroligt tråkiga november väder! Vart är snön? LÄNGTAR enormt mycket efter den nu! Hoppas verkligen att den kommer innan jul i alla fall så man får en sån där bra julkänsla!

Har ni fått någon snö ännu?

Ha en trevlig kväll allihopa!

Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *