Okategoriserade

Lördagsmys med ny pyjamas i sammet

Hej fina ni!

Hoppas ni har en bra lördag och njuter av att det snart är jul!

Är ni klara med alla julklappar? Jag är som i vanlig ordning INTE klar! Trots att jag efter varje julstress bestämmer mig för att jag ska vara klar i god tid till nästa år så lär jag mig aldrig och är ALLTID ute i sista minuten! Att jag aldrig lär mig?

Just nu Ligger jag i soffan med min nya pyjamas så klart och väntar på att snart få åka och hämta lite pizza inför kvällens mys! Jag ÄLSKAR att få spendera en sån här mysig kväll här hemma och bara vara tillsammans med min älskade sambo! Jag NJUTER!

Igår fick jag hem mitt nya pyjamas set i sammet som ni va otroligt många som frågade om! Jag kan säga att den är helt fantastisk och gud vad SKÖN den är! Den är nästan för snygg för att vara en pyjamas! HAHA

Men visst ska man få vara snygg när man sover med? ÄLSKAR att gå runt i en snygg och gullig pyjamas nu i dessa mysiga tider och bara vara!

Pyjamasen är i 3 delar och fanns även i 3 olika färger och storleken va perfekt enligt mig! Jag beställde en SMALL och det brukar jag ha!

Den rosa finns HÄR

Röd HÄR

Blå HÄR

Den rosa färgen stämmer inte direkt med bilderna hemma hos mig då det är märkt ute nu så lampan lyser på dem! Men oj vad snygg den är!

Hoppas ni gillar den! Har flera hundra meddelanden om pyjamasen så hinner Tyvärr inte att svara alla så detta inlägg kändes viktigt!

Ha en bra kväll och njut tillsammans med era nära och kära!

Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *