Mitt hem,  Renovering

Vår förvandling av vårt 70 tals hus!

Hej fina,

Nu är vi på väg hem igen efter lite kräftfiske och det blev 85st. Helt okej eller hur?

Tänkte att jag skulle visa er några för och efter bilder på vårt hus som många har frågat om.

Jag kan erkänna att detta var ett sjukt spontant köp för oss. Ganska konstigt att köpa ett hus för så mycket pengar bara sådär? Vi fick kolla på huset innan visning och 2 dagar senare så var det värt!! Haha,vi är galna!!

Herregud!! Vad hade vi GJORT??

Vi hade precis köpt en lägenhet och nu skulle vi flytta om 2 månader? HERREGUD! 

Vi hade även precis sålt ett hus innan vi köpte lägenheten som vi bodde i ca 1,5 år!

Men jag älskar att vi är så spontana och galna som våra vänner brukar säga, haha!

Men gud vad bra det blev! Huset hade allt vi ville ha och lite till. Det enda som krävdes var att renovera precis ALLT!! Vårt hus skulle se helt nytt ut när det var klart!

Det har vart sjukt mycket jobb. Vi har jobbat JÄMT & STÄNDIGT men nu är vi i MÅL!!!

Tyvärr har många svårt att förstå vad en renovering verkligen innebär och det är skillnad på renovering och RENOVERING!

Vi har många som har sett förebilderna idag och undrat hur tusan kunde ni köpa det där? Hur kunde ni se att det kunde bli fint? Jag antar att det är en konst som allt annat! Vissa kan se sånt och vissa inte. Jag älskar sånt här. Så fort jag kliver in i hus så börjar jag tänka på hur man skulle göra för att få det sådär BRA? Någon som känner igen sig?

Här nedan kan ni se några bilder under projektets gång!Huset är byggt 1974. Det är ritat och även byggt av gamla ägaren. Otroligt påkostat och häftigt hus. Planritningen och arkitekturen är helt fantastisk! Huset är på ca 300 kvm och altanen är på 175kvm. Vi putsade om hela huset vitt med webers produkter och bytte ut precis ALLT!

4 olika lager och totalt 26 TON bruk sitter nu på huset och är påslaget för hand. Helt sjukt eller hur?? Hela vår gräsmatta ser ut som ett bombnedslag och vi ska göra i ordning den till helgen som kommer.
Detta var en del bilder på renoveringen av utsidan. Som ni ser så har det vart otroligt mycket jobb. Vissa dagar var tuffare än andra men idag har vi glömt hur jobbigt det var och vi är super nöjda och tänkte försöka att njuta lite av livet.

Förövrigt vill jag bara säga att min sambo är BÄST!! Han har jobbat natt och dag för vårt hus och jag är så stolt över honom. Jag har också vart med på det flesta sakerna men han har gjort detta möjligt!

För alla er som vill veta mer så får ni gärna skicka ett DM till mig på instagram så ska jag försöka att hjälpa er så gott jag kan!

Jag tänkte att jag skulle fortsätta att visa er insidans projekt i veckan. Så håll utkik!!

Nu ska vi snart koka våra kräfter och sen slänga oss i soffan!!

Ha en trevlig kväll!
Kram

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.