Inredning,  Renovering,  Stylingtips

Vårt nästa projekt! ?

Vårt nästa projekt här hemma är en Walk in closet!! Är det något vi saknar här hemma så är det en stor och rejäl garderob till oss båda!

Vi tänkte använda ett rum här hemma som ligger nära sovrummet och även detta rum har utgång till altan. Vi tänkte bygga var sin garderob på var sin sida av rummet för att få ut så mycket som möjligt! Vi har kollat på IKEAS pax system. Älskar att det ser så lyxigt och elegant ut. Dem har lådor med glasfronter som gör att det ser extra lyxigt ut! Ni hittar systemet HÄR! Är det någon som har detta hemma och kan rekommendera det? Vårt svåra val just nu är om vi ska ha svart eller vit stomme? Vad tycker ni?

Jag har många idéer om hur det ska se ut och jag vill få till den där lyxiga och eleganta känslan!

Svart eller vit stomme? Jag är lite mer inne på svart. Vad tror ni om det?

Vi ska lägga in en heltäckningsmatta även här! Är sugen på en som är lite mer åt det beiga hållet som denna för att få in en varmare känsla.
Ni hittar mattan HÄR!

Denna taklampa får det bli då den känns super lyxig!
Ni hittar lampan HÄR!

Tänker mig en grå/beige väggfärg eller en beige/rosa färg! Den ska vara ganska ljus och dämpad men den måste vara i en varm ton! Dessa färger är från Nordsjös färgkarta.

Jag tänker mig alltså något sånt här med massa fina detaljer i mässing & rosa/beige färg! Jag ska sätta mig och rita i programmet nu och hoppas på att vi kommer fram till någon bra lösning! Finns så himla mycket fint.

Trevlig kväll! ?
Kram Linda

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *