torsdag, juni 1, 2023
HomeTips & TricksLyckas med ditt event | Saker att tänka på

Lyckas med ditt event | Saker att tänka på

Sponsrat inlägg av AZ Design

Lyckas med ditt event | Saker att tänka på

Ska du arrangera ett större evenemang eller kanske en konferens för jobbet? Då kan den här artikeln vara viktig att läsa. Vi har listat några smarta tips för att lyckas med ditt event. Denna artikel riktar sig främst till dig som ska arrangera ett större evenemang, fest eller konferens.

Planering

Det finns många saker som är viktiga att tänka på när det kommer till större evenemang och visst känns det roligt att kasta sig in i något men det viktigaste för att lyckas med ditt event är planering och tid. Kasta dig inte in i något under tidspress utan planera istället eventet längre fram för att ha möjlighet att göra ett så bra event som möjligt. Det händer ofta oförutsägbara saker på vägen som gör att saker tar lite längre tid än man tänkt sig. Planering är A och O för att lyckas med ditt event.

Prioritering

Gör en lista över alla saker som behöver göras där nummer ett på listan är högst prioriterat och längst ner är mindre viktigt för att lyckas med eventet. Till exempel om du har tänkt köpa in staplingsbara stolar eller stolar till bankett så kan det vara en god idé att börja kika på det redan månader innan och alltså placera det högt upp på prioriteringslistan. Hos AZ Design hittar du ett brett utbud av möbler och inredning till detta.

Datum

En annan sak som är viktig att tänka på är att välja rätt datum för festen / evenemanget. Kolla i kalendern och välj bort alla datum som ligger nära högtider, röda dagar och lov. När du har satt ett datum är det dags att skicka ut en ”Save the date” så att folk redan en månad eller månader innan ska kunna planera inför eventet och skriva in det i kalendern.

Lycka till med ditt kommande event!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular