torsdag, juni 1, 2023
HomeOkategoriseradeNågra skönhetsprodukter som nästan är ett måste

Några skönhetsprodukter som nästan är ett måste

Några skönhetsprodukter som nästan är ett måste

Detta är ett betalt samarbete med vackervarld.se

Olika skönhetsprodukter är alltid bra att ha hemma, så man alltid är säker på att ha en bra bas hemma. Skönheten kommer inifrån och därmed är det viktigt att försäkra sig om att ha kvalitativa basprodukter lättillgängliga i hemmet. I nedanstående lista följer några basprodukter, som kan vara bra att tänka på och på denna sida kan du se de bästa skönhetsprodukterna i test.

  1. Ungefär en gång i veckan är det en god idé att använda en bra ansiktsmask. En form av fuktighetsmask som är anpassade för din hy är alltid att rekommendera. En ansiktsmask av god kvalité kan få huden att se yngre ut på ett kick och kan pigga upp dig minst lika snabbt. Därmed är det vanligt att dessa används före en dejt eller annan speciell händelse, då man gärna vill se extra fräsch ut.
  1. För dagligt bruk bör du använda dig av hudvårdsprodukter av god kvalité och som är anpassade för din hud. Tänk både på produkter som rengör, även om du inte använder mycket make-up, och på produkter som återfuktar din hud. Var försiktig med att använda produkter som är för feta. Ofta är det bättre att välja produkter som är vattenbaserade. De återfuktar mer på djupet, medan feta hudvårdsprodukter har tendens till att stanna på ytan och om du redan har fet hy, så finns det risk för att det bildas acne.
  1. Avlägsna alltid all make-up innan du bäddar ner dig. Även om du enbart har använt mascara och lite täckande puder, så mår hud och fransar bäst av att få andas emellanåt. Det avråds starkt av att enbart använda tvål och vatten. Detta torkar ut huden snabbare, sliter på ögonfransarna och retar dina ögon.
  1. Glöm inte tänderna! De ingår i grunden till ditt pigga leende och det sägs ju att ett vackert leende är det första som syns i ett ansikte. För att ta hand om dina tänder på bästa sätt, så innebär det att vara noga i ditt val av tandborste och tandkräm. Tandborstar finns i olika hårdhet och storlekar, så se till att du inte använder en modell som är för hård eller för stor. 

Om du är osäker, så börja med medelhård och gällande storleken, så ska tandborsten främst borsta dina tänder – inte reta upp ditt tandkött. Välj helst en tandkräm som har goda recensioner, då många av de du finner i butikerna innehåller kemiska ämnen som i längden inte är så hälsosamma för dina tänder.

  1. Utöver det så kan det vara en god idé att regelbundet använda tandtråd och fluorskölj, som mest handlar om en god investering för dina tänder. Ju tätare du har mellan din tänder, desto viktigare är det att du använder dig av tandtråd regelbundet. Dessa finns på hållare för att underlätta rengöringen och det hela går relativt snabbt. Du tar bort matrester mellan tänderna och därmed minskar du risken för att det bildas plack. 

Genom att kombinera med fluorskölj, så är det större chans för en friskare mun, då det reducerar mängden bakterier i din mun. Det kommer även ge dig en fräschare doft, vilket kanske kan behövas efter en lång dag eller om du har ätit stark mat.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular