• Vardagligt

  En vanlig onsdag

  Hej allihopa! Hur mår ni? Jag mår bra, sovmorgon idag vilket var SÅ behövligt. Idag ska jag städa lägenheten lite, förresten det har jag inte berättat men jag och min pojkvän har flyttat ihop till min och våran första lägenhet tillsammans. Innan så bodde jag hos honom och två kompisar till honom vilket var väl helt okej men nu bor vi själva vilket är helt underbart. Jag kan visa bilder på lägenheten senare. Efter jag städat ska jag fota ett samarbete med Idealofsweden och därefter åka till jobbet. Vad har ni för planer idag? Vi hörs senare, kram!

 • Vardagligt

  Julklappar

  Jag älskar att så in julklappar och lyssna på julmusik. Hur mysigt är inte de? Jag önskar bara att snön kunde komma så det verkligen känns som december så man får den där mysiga julkänslan. Från en sak till en annan, brukar ni alltid vara ute i sista minuten som jag när det kommer till julklappar? Jag är förvånad själv men jag är faktiskt klar med alla julklappar. Vi ska nämligen ha en liten “minijul” på söndag för att fira med lillebror som sen åker till London. På julafton vet jag faktiskt inte vad jag och pojkvännen ska göra, vi får se. Vad har ni för julplaner? Kram

 • Vardagligt

  Julbord

  Hej allihopa! Hoppas allt är toppen med er, med mig är det superbra. Precis lockat håret, sminkat mig och klätt på mig för snart ska jag iväg på julbord med jobbet på Häringe Slott. Ska bli riktigt kul och jag är sååå hungrig. Hoppas verkligen att det finns något vegetarisk alternativ annars får jag äta potatis och ägg som förra året, haha. Hoppas ni får en jättebra kväll så hörs vi. Kram!

 • Vardagligt

  Mitt första inlägg

  Hej allihopa! Hoppas allt är superbra med er, med mig är det jättebra. Detta var inte igår och så ovant det känns. Att blogga igen? Det trodde jag faktiskt inte skulle hända men jag fick känslan av att jag måste hitta på något som jag verkligen tycker är kul. Idag ser livet ungefär ut som så att jag vaknar, åker till jobbet, kommer hem och lagar mat sen är det dags att gå och sova för att sen göra samma sak dagen därpå vilket inte låter speciellt spännande enligt mig. Blogga är något jag verkligen har tyck är superkul och jag tror att detta kommer bli hur bra som helst.

  Efter att bloggportalen VIONE la ner så hittade jag aldrig hem igen men efter att ha skrollat på instagram en kväll hamnade jag på Inspoguide, alltså denna portal och här sitter jag nu och skriver mitt första inlägg hos dem vilket känns helt sjukt men spännande. Jag hoppas att ni är lika taggade som jag så hörs vi lite senare. Kram