Vardagligt

Mitt första inlägg

Hej allihopa! Hoppas allt är superbra med er, med mig är det jättebra. Detta var inte igår och så ovant det känns. Att blogga igen? Det trodde jag faktiskt inte skulle hända men jag fick känslan av att jag måste hitta på något som jag verkligen tycker är kul. Idag ser livet ungefär ut som så att jag vaknar, åker till jobbet, kommer hem och lagar mat sen är det dags att gå och sova för att sen göra samma sak dagen därpå vilket inte låter speciellt spännande enligt mig. Blogga är något jag verkligen har tyck är superkul och jag tror att detta kommer bli hur bra som helst.

Efter att bloggportalen VIONE la ner så hittade jag aldrig hem igen men efter att ha skrollat på instagram en kväll hamnade jag på Inspoguide, alltså denna portal och här sitter jag nu och skriver mitt första inlägg hos dem vilket känns helt sjukt men spännande. Jag hoppas att ni är lika taggade som jag så hörs vi lite senare. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *