tisdag, september 26, 2023
HomeModeHudvårdNaturliga solskydd och produkter för sommaren

Naturliga solskydd och produkter för sommaren

Naturliga solskydd och produkter för sommaren

Artikeln är reklam för Villoeco.se

Sommaren har äntligen kommit vilket också innebär att man behöver tänka på att använda rätt solskydd och vilka produkter man använder till kropp, ansikte och hår för att slippa rynkor, hudskador och för att hålla sig återfuktad och fräsch.

Vi vill tipsa om hur du får en daglig dos av Grekland trots att det kanske blir en svensk sommar i år. Det grekiska hudvårdsmärket Evergetikon tillverkar naturliga produkter från Kreta, i staden Skalani, bredvid Knossos. De naturliga ingredienserna i produkterna växer i Grekland och på de grekiska öarna runt fastlandet. De har ett brett urval av produkter som passar perfekt för att hålla huden återfuktad året runt och till ett väldigt bra pris.

Läs mer och beställ på Villoeco.se. Med koden ” Inspoguide15 ” får du 15% rabatt på hela Evergetikons sortiment. Ange bara koden i kassan.

Här är några produkter som är ett måste inför sommaren:

Aloe Vera Gel med Kamomill
Aloe vera är bra till mycket, det både minskar inflammationer och lugnar irritationer. Ofta använder man aloe vera för att vårda känslig hud, passar även bra om man har råkat bränna sig i solen. Den här gelen innehåller 99% aloe vera och 1% kamomill. Den är genomskinlig och lätt, applicera under ansiktskräm, hjälper till att återställa huden efter att ha varit i solen men funkar bra året runt. Funkar bra till hela kroppen och även att ta på sår, bett eller brännskador. Endast 130 kr. Ange Inspoguide15 i kassan för 15% rabatt på det priset.
Läs mer om Aloe vera gel >>

Naturligt myggmedel
Ett giftfritt och miljövänligt myggmedel med naturliga växtbaserade ingredienser. Det innehåller basilika, geranium, citronella, eukalyptus och lavendel som avvisar både myggor och andra insekter. Kan användas över hela huden. Endast 95 kr. Ange Inspoguide15 i kassan för 15% rabatt på det priset.
Läs mer om myggmedelt >>

Serum för kropp och hår
En annan produkt som vi har testat är en oljebaserad serumspray om vårdar och återfuktar hud och hår. Den innehåller antioxidanter, E-vitamin som återfuktar och ger huden elasticitet. Använder du den i håret så får du både glans och en len känsla med härlig doft som fräshar upp håret. Endast 210 kr. Ange Inspoguide15 i kassan för 15% rabatt på det priset.
Läs mer om serumet >>

Andra solprodukter

Vi har även testat Evergetikons solprodukter som passar både för den svenska sommaren och utomlands. 

Ansiktskräm – med naturliga oljor ger ett högt SPF skydd. De olika oljorna innehåller ett naturligt solskydd mellan 30-55 SPF. Återfuktar och går lätt in i huden.

Sololja för kroppen – Skyddar effektivt mot UVA och UVB strålar och ger huden en naturlig och fin färg. Innehåller kamomill som lugnar huden och antioxidanter som skyddar huden mot åldrande.

After sun med aloe vera – Innehåller 98% aloe vera och 2% kokosolja. Stärker huden och lindrar hudirritationer som orsakas av solexponering.

Sololja för håret – Skyddar håret från värme, saltvatten och klor. Ger ditt hår både näring, fukt och ett härligt glow!

Evergetikon har ett brett utbud av hudvårdsprodukter, läs mer och ta del av alla produkter på Villoecos hemsida där du också kan köpa produkterna. Glöm inte att du just nu får 15% rabatt med koden ” Inspoguide15 ” som du anger i kassan.
Se alla produkter från Evergetikon >>

Här hittar du mer info som vi har skrivit om solprodukterna:
Hudvård från grekland 

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular