onsdag, juni 7, 2023
HomeModeNina Glimsell är ny bloggare på Inspoguide

Nina Glimsell är ny bloggare på Inspoguide

Vi välkomnar Nina Glimsell som ny bloggare på Inspoguide! Vi har tagit en pratstund med Nina för att ni ska få lära känna henne bättre. 

Läs hennes blogg >>

Välkommen till Inspoguide Nina, hur känns det att börja blogga hos oss?
– Det känns så kul! Jag hade en hel del med mitt privata för bara några veckor sedan där inget kändes bra och jag mådde dåligt, men idag så mår jag så mycket bättre och har saknat att skriva. Jag har skrivit sedan jag var väldigt liten så att få börja blogga igen är så kul och speciellt här!

Berätta lite om dig själv så våra läsare får lära känna dig lite bättre?
– Jag medverkade i Paradise Hotel 2018, där jag öppnade upp och visade mina känslor. Jag har alltid varit väldigt öppen och ärlig. Hela svenska folket såg mig gråta och vara det mest sårbara jag varit någonsin. Jag blev väldigt sårad offentligt men hade också väldigt roligt, och det visade sig förändra hela mitt liv. Jag är väldigt spontan och älskar nya äventyr, där jag får växa som person och lära mig massa nytt, samt lära känna nya människor. Sen är jag galen i kärlek. Haha!

Du var med i Paradise Hotel, hur ser du idag på din medverkan i programmet?
– Mycket blandade känslor, men i slutet av dagen så är jag oerhört tacksam att jag medverkade. För som sagt förändrades hela mitt liv, jag förändrades som person och allt det jag är idag och har idag hade jag inte haft om jag inte medverkade. Men det var absolut tufft, min störta hjärtekross hände då. Så väldigt blandade känslor.

Du fick en hel del hat efter medverkan och det var mycket drama kring dig och din pojkvän Marcelo, varför tror du att folk var så engagerade i er som par och att kommentera taskiga saker?

– Jag hade sett innan hur folk engagerade sig allt för mycket, mer än vad dom bör göra, just när det kommer till realityserier. Men aldrig någonsin kunde jag förstår hur illa det kunde bli. Att blotta sitt förhållande i TV på det sättet, just i början av vår relation, som var helt skakig, det var det värsta jag kunde gå igenom. Jag hade inte förberett mig alls, eller jag vet att ingen kan förbereda sig på det. I vanliga fall, i en relation, om något händer, kanske man väljer att berätta det för sin bästa vän, sin syster, eller ingen alls. För man vill inte berätta alla saker som händer i en reaktion. Speciellt inte i början. Men det fick verkligen alla se. Och alla hade sin åsikt om det och många var inte snälla.

Vad vill du säga till alla dom som näthatar?
– Oj, mycket. Jag har sagt och skrivit en hel del om det. Men en sak räcker och det är att ni som näthatar, ni förstår inte att ni tar en annans liv. Det är allvarligare än ni tror.

Du medverkade även i Musikhjälpen för en tid sedan, hur kändes det?
– Att få medverka i Musikhjälpen var en dröm! Jag grät när jag fick reda på det. Speciellt med ämnet, funktionsnedsättning. Det var helt magiskt och det är svårt att förklara stämningen på torget i Lund som uppstod den veckan! Någon gång ska jag vara programledare där, det är bara ett måste!

Hade du några nyårslöften?
– Jag har en hel del! Jag ska skriva ett inlägg om det snart! Jag skriver nyårslöften varje år. Men ett är att älska mig själv.

Hur ser dina planer ut nu framåt under 2019?
– Mycket jobb! Nästan endast jobb. Haha! Ge min familj massa kärlek och lägga massa kärlek på Marcelo. Nu när det jobbiga året är över för oss så ser vi bara ett galet roligt år framför oss!

Varför ska man följa just din blogg och vad kommer man få följa där?
– Som jag visade i TV så öppnar jag upp mig om allt. Jag kommer skriva om mitt privatliv, mycket om skönhet, mode och mat! Jag har börjat äta vegetariskt helt och hållet och ska dela med mig av massa goa recept!

Läs Ninas blogg på Inspoguide >>

Läs även:

Inredningsprofilen Linda Wallgren är ny bloggare på Inspoguide

Läs Denice Mobergs blogg på Inspoguide

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular