• Skönhet

  ANSIKTSBEHANDLING


  Nu ska jag äntligen berätta allt om min microneedling som ni sett att jag gör hos FREYA STOCKHOLM, som också gjorde min yumilashes.

  Så, det vanligaste är att göra microneedling som en kur, fyra gånger. Jag var på mitt andra besök idag. Men allt beror på vilken typ av hud du har och vilka hudproblem du har etc.

  Jag har inte några acneärr, eller haft acne. Men några ärr har jag på kinderna där jag tyvärr klämt en del finnar genom åren. Jag har också fått en del fina linjer, vilket är jättevanligt då jag är 25 år i år, och man utsätter sin hud för så mycket dagligen, som sol, smink, ingen återfuktning under dagarna ibland etc. Jag har också märkt att jag givetvis inte har min hud jag hade när jag var 13-20 år. Det förändras så galet mycket efter man fyller 20 skulle jag säga. Jag är inte lika “fyllig” i ansiktet och har inte heller lika mycket spänts. Och det kanske låter galet för vissa, men det är sant, vår hud förändras så mycket i denna åldern. Och jag har gjort fillers innan, endast mina läppar, men jag har valt att inte göra några fillers mer, lättare sagt än gjort kanske, men jag känner att ju äldre jag blir så vill jag faktiskt bara vara jag. Jag är glad att jag aldrig gjort fillers i t.ex. käkbenen eller kindbenen då jag faktiskt uppskattar min egna form. Jag blev så blind där ett tag och ville göra massa fillers, överallt men jag har verkligen kommit in i en period där jag inte vill göra något av det längre. Utan hellre fokusera på dessa typer av ansiktsbehandlingar, bättre kost och psyke för att uppnå ett fint yttre.

  Och nu till hur microneedling hjälper din hud! Det hjälper till så mycket och alla skulle verkligen uppskatta denna typ av ansiktsbehandling. Det hjälper att ta bort acneärr, behöver inte vara just acneärr men jämnar ut huden och minskar gropar och ärrskador. Vill också nämna att du kommer märka hur mycket mindre finnar och pormaskar du får, dina porer blir mindre. Det hjälper också att ta bort pigmentfläckar. Du får mer spänts och mindre slapp hud. Fina linjer försvinner och du får ett jättefint glow! Hjälper också mot påsar under ögonen. Allt i princip!

  Det man gör då, är att man gör massa små hål i huden, med mikronålar. Samtidigt som dessa hål görs, läggs en vitamincocktail på din hud som går in. Som innehåller massa bra saker för din hud!

  Så, jag har också fått en massa frågor om hur man ser ut efter behandlingen, om man får man sminka sig etc.

  Du kommer att vara röd efteråt, vissa mer vissa mindre. Oftast stannar rodnaden 1-2 dagar och så länge du är röd bör du inte sminka dig, du ska inte sola och helst inte träna, svettas eller göra en spraytan. Jag är t.ex. ledig helgen så därför blev idag en perfekt dag för mig att göra detta. Och det viktigaste är, återfukta, återfukta, återfukta! Du kommer känna att din hud är så torr och du kan flagna, då all död hud försvinner, vilket är bra, men just därför måste du återfukta så mycket som möjligt. Det bästa är att ha en ansiktsmist som du sprayar då och då, samt ett bra serum!

  På mitt första besök så släppte rodnaden efter ca 1,5 dag.

  Jag är galet nöjd med alla mina besök jag gjort, microneedling och yumilashes hos Sevgi som äger FREYA STOCKHOLM. Och jag har hört andra som gjort microneedling på andra salonger, som säger att det gör jätteont, det är inte alls en trevlig behandling. Men det är det som är så viktigt. Sevgi är så duktig på att göra varje steg så behaglig som möjligt för dig. För det första så lägger hon en bedövningssalva 30 minuter innan behandlingen börjar. Du ligger nedbäddad med en mysig pläd och bara njuter. Hon rengör sedan ditt ansikte och därefter börjar behandlingen. Det är alltid harmonisk musik i bakgrunden och du blir så bra behandlad. Efter själva microneedlingen är klar, återfuktar hon din hud med en jättebra ansiktsmask som hon låter ligga på i ca 15 minuter, då får du ligga kvar och bara njuta, det är då jag alltid somnar. Efter det masserar hon ditt ansikte jättehärligt så allt verkligen går in i huden från själva ansiktsmasken som legat på. Hon smörjer in ditt ansikte och sen är det klart. Så härlig behandling! Och absolut kan det kännas lite, men då säger man till så gör hon lösare. Och det är verkligen från person till person, jag t.ex. avskyr när man gör min panna för det kittlas så galet mycket men det funkar. Haha!

  Jag kommer länka alla hennes behandlingar HÄR och kolla in min instastory för bilder och videos på mitt besök idag!

  Har jag missat din fråga så skriv här så ska jag absolut svara på den!

  xoxo babes

 • Skönhet

  I SAMARBETE MED NELLY.COM


  Hej babes!

  Nu har jag en ny kod till er på nelly.com och det är 20% rabatt på BEAUTY!!! ❤️

  NINA20 gäller t.o.m måndag den 14/1 och detta är det jag klickade hem igår kväll! ❤️

  Alla produkter är länkade nedan, eller klicka på respektive bild för att komma direkt till produkten.Brazilian Bum Bum Cream har jag läst länge om och ska äntligen testa den! Det är en hudkräm som ska tajta till och mjuka upp din hud samt göra den fastare och ge dig en jättefin glow! Jag har googlat massa då jag varit lite tveksam men det är så många som testat den och är så nöjda! Jag ska absolut hålla er uppdaterade hur den fungerar på mig!

  Maybellines concealer har jag har ofta då och då, är alltid lika nöjd och det är en jag går tillbaka till hela tiden! Testa! Den är så krämig och täckande! Jag använder färgen “fair”.

  NYX highlighter som är i kräm kan man använda innan man applicerar sin foundation för att få mer lyster och glow. Vilket jag kommer testa samt ha den sist i sminkningen eller på bröstet/nyckelbenen, armarna, överallt helt enkelt där du vill få mer glow! Jag valde färgen “gleam”.

  Clarins läppglans har jag haft i två år nu, blev helt kär i den då den återfuktar läpparna samt ger en jättefin färg. Jag brukar lägga den efter en läppenna eller läppstift för att få glossiga läppar och ibland använder jag endast den. Nu valde jag färgen “apricot shimmer”. Men har haft dem flesta färgerna i denna.

  Nikkie Tutorials highlighter!!! Jag har såååå länge velat testa denna. Jag älskar Nikkie och kollat hennes Youtube-videos i så många år nu. Om ni inte vet vem hon är så sök upp henne på Youtube, hon är helt underbar och så duktig med smink! Ska bli så kul att testa denna! Jag valde färgen “glow goal”.

   BRAZILIAN BUM BUM CREAM HÄR – MAYBELLINE CONCEALER HÄR – NYX HIGHLIGHTER HÄR – CLARINS LÄPPGLANS HÄR – NIKKI TUTORIALS HIGHLIGHTER HÄR

  Om ni har testat några av dessa tidigare skriv i kommentarsfältet! Vill veta vad ni tycker! Eller om ni är intresserade av något! Tell me everything!

  xoxo babes

 • Mode,  Vardag  Jag har fått denna frågan väldigt många gånger. Men dem som känner mig vet att jag alltid tyckt att man ska respektera sin partners förflutna, så som du ska respektera ditt egna förflutna. Jag har inga problem med att man har kvar sina bilder med sitt ex, då det är ett kapitel i sitt liv man inte ska behöva radera (om man själv inte vill såklart). Jag tycker att dem kan vara kvar på sociala medier, datorn och telefonen, likaväl som att om jag och Marcelo gör slut, då vill inte jag radera våra minnen från mitt “nya liv”. Men jag tycker att man ska visa respekt mot sin partner också, har man bilder på sitt ex, så låter man dem ligga där dem ligger och inte kollar tillbaka på dem, inte när din partner är med i alla fall. Haha! Så elakt. Klart man själv ibland kollar tillbaka på gamla bilder, men att man inte postar gamla bilder på sitt ex helt plötsligt. För varför skulle man göra det liksom? Det hade ju varit rätt galet! Så allt som allt, ja jag tycker att man ska kunna ha kvar bilder på sitt ex. Vad tycker ni?

  Sen vi kom hem från Mexico har jag valt att inte dricka någon alkohol alls. Och det är SÅ skönt! I början när vi kom hem, låtsades jag att dricka lite om vi var ute och festade, för att jag inte orkade personer som hetsade mig och inte förstod varför man inte vill dricka alkohol (för övrigt är det en vidrig egenskap att hetsa andra till att dricka alkohol) men nu vet alla i min närhet att jag inte dricker en droppe alls. Och jag har aldrig mått bättre. Jag har nämligen aldrig gillat alkohol. Under alla mina år har alla sagt saker som “När får man se Nina full?” eller “Du dricker aldrig något, du är så tråkig!” och det är för att jag har väldigt mycket respekt för alkohol. Jag blir väldigt rädd när jag ser hur vissa personer kan bli när dem dricker alkohol. Jag har sett människor göra hemska saker under min uppväxt och senare dar, och därför har jag aldrig velat ha det i mitt liv. Jag vill ha kontroll över mig själv. Och man har lika kul utan alkohol, folk som säger att man inte kan ha det, är så osäkra. För jag kan säga att jag har ännu roligare, jag känner mig snygg och fräsch och jag vet att jag inte kommer att göra något dumt, eller slösa pengar eller något sånt som man ångrar och skäms för. Min mamma och mina syskon dricker inte heller alkohol på det sättet. När vi spelade in Paradise tillexempel retades folk, på skoj såklart, att jag drack små, små klunkar och att mitt glas aldrig tog slut. Men det var för att dem inte visste att jag inte ville dricka. Marcelo tillexempel är jätteglad att jag inte gör det, då det är lättare för honom att också avstå det. Ett bra tips! Vill du spara pengar, sluta drick alkohol. Haha! Jag när jag har druckit i alla fall, har alltid velat bjuda alla och slösat onödiga pengar. Men det är så skönt när man slutar med det.

  Denna frågan är svår. Och jag är väldigt kluven, ibland. Men jag tror, eller jag vet, rättare sagt att jag inte hade velat avstå kärlek. För kärlek är tyvärr den största svagheten, för mig, men samtidigt det absolut vackraste jag vet. Och oavsett alla mina hjärtesorger som jag varit med om, så har jag också lärt mig så oerhört mycket. Inspelningen vi gjorde i Mexico, och när hela den säsongen släpptes så var det en jättestor hjärtekross för mig. Jag kan inte sätta ord på hur jobbigt det faktiskt var. Och innan jag var med om det, innan jag träffade Marcelo så var jag en person som sårade andra killar väldigt mycket, utan att jag “tänkte på det”. Jag var väldigt ego, såg endast mig själv och avslutade varje relation väldigt kallt och kort. Men det var ju för att jag faktiskt aldrig riktigt var kär. Så när jag själv blev sårad av Marcelo, så förstod jag hur illa jag behandlat andra jag dejtat eller haft en relation med. Där lärde jag mig massa. Och har faktiskt velat be om ursäkt till några, även om det var så många år sedan, så vet jag att jag krossade deras hjärta. Så det är en väldigt svår fråga, men en sak är säker, och det är att kärlek har lärt mig mest i livet. Så jag skulle inte vilja avstå från en av dem största lärdomarna jag upplevt.

  Jag vill absolut gifta mig. Jag ser såklart Marcelo som min framtida man, och pappa till våra framtida barn. Jag är en sån person som har den typiska drömmen. Jag skulle aldrig vilja att vi båda pratade om giftemål i soffan en tisdagskväll tillexempel, bestämmer ett datum och sen gifter oss. Jag vill ha det fina, romantiska och traditonella (i vissa länder). Där mannen friar, utan att jag vet, för att vi sedan har ett underbart fint bröllop med familj och vänner. Alla är så olika när det kommer till just det, men jag är verkligen det typiska amerikanska eller serbiska sättet med frieri och vigsel. Allt sånt drömmer jag om! Det är dock inte så vanligt i Sverige just, men det bästa är att man får ju bestämma precis själv hur man vill skapa sitt liv!

  Jag har en del. Men ena är att börja älska mig själv. Jag har tappat mycket av mig själv, mitt självförtroende och att jag tvivlar på hur duktig jag faktiskt är. Detta året ska jag verkligen börja älska mig själv mer än jag någonsin gjort förut. Det andra är att börja spara massa pengar och inte slösa. Det tredje är att jobba stenhårt detta året. Jobba hårt för mina drömmar. Livet är för kort. Det springer iväg!

  Berätta gärna om era nyårslöften!

  Finns länkar i betalt samarbete med nelly.com

  VÄSKA HÄR – BODY HÄR – LIKNANDE JEANS HÄR – JACKA HÄR – SKOR HÄR

  xoxo babes

 • Skönhet

  FREYA STOCKHOLM


  Hej babes!

  Nu har jag äntligen gjort Yumilashes som jag velat så länge! Jag måste bara säga… WOW!

  När jag var klar och vaknade upp… Ja, jag somnade. Haha! Då vaknade jag upp som en helt ny människa. Det var helt galet!

  Som ni sett tidigare så gör jag Microneedling hos Freya Stockholm, och det är där jag gjorde Yumilashes också!

  Det är så viktigt för mig att gå till en proffsig person. Vi blev presenterade av Jenny som jobbar här på bloggportalen och jag är såååååå tacksam för det!

  För när det kommer till min hy, mitt hår, allt sådant, så är det så viktigt för mig att hamna hos en bra person. Och man ska vara petig!

  Och att hamna hos en helt fantastisk tjej är så skönt! Ibland så måste man testa massa olika för att tillslut hitta den som är perfekt! Och jag skulle aldrig gå till någon annan och jag rekommenderar endast personer jag genuint litar på och vet är bra!

  Som ni ser på för och- efterbilderna (bilder längst ner) så färgade hon också mina bryn och städade upp dem. Alltså… Haha! Ser ni den stora skillnaden? Det blev så galet fint!

  Jag önskade att jag kunde förklara varje steg som hon gör, men som sagt så somnade jag. Det gjorde jag också när hon gjorde min Microneedling.

  Men just det att gå till en professionell person är så viktigt, och hon är så himla härlig på alla sätt. Hon förklarar varje steg hon ska göra och förklarar samtidigt som hon gör det. Hon bäddar in dig i en mysig filt, om du vill, som en pumpa samtidigt som det är en avslappnade musik i bakgrunden. Mysigaste! Hon doftar också fantastiskt gott och har en jättemysig röst. Jag vet, det låter som att jag förklarar min partner eller något. Haha! Men hon är helt fantastisk! Så det är inte så konstigt att man somnar. Man slappnar av helt och släpper all stress. Så härligt! För man ska ju känna en sådan känsla och inte stress när man ligger där, och det är hon fantastiskt duktig på att göra, få dig lugn och avslappnad!

  Många av er har undrat vad Yumilashes är och det man gör är att man lyfter fransarna så att man slipper böja dem, samt färgar dem samt att dem blir mer fylligare.

  Det bästa är att det är allergivänligt och vårdande, då det är från början till för personer som inte tål vanlig fransförlängning, och om du är allergisk mot mascara fungerar detta för dig också! Så bra! Min mamma och mina systrar har väldigt känsliga ögon så jag har redan rekommenderar detta till dem!

  Det är inga starka kemikalier, utan istället boostas dina fransar inifrån och ut med hjälp av keratin och vitaminer. Och det gör också så att dina egna fransar stärks och vårdas. Alltså det sliter ingenting på fransarna. Det är också det viktigaste för mig, då jag har långa fransar så har jag aldrig velat göra fransförlägning, stor del för att det sliter såpass mycket på dina egna fransar men det behöver man inte tänka på med Yumilashes!

  Och hur länge det håller beror på från person till person, så jag ska hålla er uppdaterade. Men det är som allt vanligt man gör, där kroppen bestämmer själv, det kan bero på stress, hormoner, livstil etc. Men det brukar hålla mellan 6-12 veckor. Men ju oftare du gör det så blir fransarna mer vana och det håller längre så tillslut så kan du gå på återbesök mer sällan.

  Jag länkar hennes behandlingar här.Vad tycker ni? Har ni fler frågor så ställ era frågor här så ska jag svara så gott jag kan!

  xoxo babes

 • Mode

  I SAMARBETE MED NELLY.COM


  Hej babes,

  Hoppas ni har en fin torsdag. Själv har jag jobbat hela dagen. Sitter just nu i soffan, har Keeping Up With The Kardashians i bakgrunden, och ska snart till gymmet med min tjejkompis.

  Jag vet att ni frågat om detta väldigt mycket, så nu tänkte jag visa några favorit plagg som jag kommer att bära i sommar!

  Även fast jag totalt äääälskar hösten och vintern, och alla kläder och outfits man har på sig, så längtar jag ändå lite till att gå med vackra klänningar på sommaren!

  Många av er vill att jag ska visa mer av mina tips och favoriter på outfits, så här får ni en “sommar-2019-favoriterna” på 10 olika klänningar, OCH alla är på superbra priser då det är REA!

  Tänk er dessa i sommar med ett par vita sneakers eller ett par snygga klackar. WOW!

  Alla outfits är länkade nedan.

  1. HÄR
  2. HÄR
  3. HÄR
  4. HÄR

  5. HÄR
  6. HÄR
  7. HÄR
  8. HÄR

  9. HÄR
  10. HÄR

  Vilken/vilka är era favoriter?

  xoxo babes

 • Vardag

  EN OVANLIG JUL…


  Godmorgon! För några av er kanske, vissa av er kanske vaknar nu och fick en lång jul-sovmorgon och andra kanske äter massa julmat från igår. Mysigt vilket som!

  Jag och Marcelo har precis ätit en sen julfrukost och såg en julfilm som finns på Netflix, den var faktiskt bra. Jag brukar inte tycka om “barnsliga” julfilmer, om ni förstår vad jag menar. Jag älskar tillexempel “The Family Stone” eller “Välkommen till Familjen” som den heter på svenska, som är en julfilm med tillexempel Sarah Jessica Parker. Jag ser den VARJE år med min familj, en liten jultradition! En stor rekommendation.

  I alla fall, den vi såg nu heter “Fred Claus”. Så om ni vill se en mysig julfilm så se den också!

  Vi kollade på den och drack te, åt julgröt som jag kokade med min favorit havredryck som är smaksatt med gurkmeja, kanel och kardemumma. Så galet god!

  Men till julafton igår… Ja ni, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Jag vill skriva allt till er och prata ut om exakt allt, men ibland kan man inte, och just nu känner jag inte för att prata om detta helt och hållet. Men jag kan säga att julafton inte riktigt blev som vi tänkte.

  Jag hade bakat och vi hade ordnat klapparna och vi hade klätt upp oss och gjort oss fina, och tänkte fira en jättemysig jul…

  Men ibland behöver man backa tillbaka ifrån negativa människor som drar din energi ifrån dig. Ni vet sådana personer som endast kan prata illa om andra, dem kan inte fokusera på något annat i sitt liv, än att tala illa och sänka andra personer runt omkring dem.

  Sådana personer, håller jag mig långt borta ifrån. För vet ni vad. Tid för mig är allt! Jag vill inte lägga tid på personer som inte förtjänar min tid. Och så bör ni också tänka. Man kommer så långt med det, och viktigaste, man är så mycket bättre än dem personerna som bara pratar strunt.

  Min mamma har lärt mig att om man är negativ, pratar illa om folk och aldrig kan ge en komplimang etc. då mår man inte bra med sig själv. Den personen behöver antagligen göra så för att på något sätt “höja sig själv”.

  Jag har alltid varit tjejen som är snäll mot min pojkväns ex. Jag ser alltid positivt på min pojkväns förflutna, för han hade ju inte varit den han är idag om han inte hade varit med om allt innan mig? Jag är också alltid den kompisen som hyllar mina vänner till skyarna, hur dem ser ut, klär sig, deras karriär, deras privatliv, allt med mina vänner. Jag är också den som höjer min familj så galet högt upp, för dem är helt enkelt amazing och om man har en fin familj så ska man visa sin uppskattning till dem. Livet är alldeles för kort. Likadant med att jag ger väldigt många tjejer komplimanger, tjejer jag känner och tjejer jag inte känner. Ser man tillexempel på vilka jag följer på min Instagram så är det förmodligen 99% tjejer. Jag avgudar tjejer!

  Så, i ren respekt gentemot Marcelo så kommer jag inte blotta allt som hände igår. Men tyvärr så finns det en person som är just sån som är elak. Så det blev alldeles för mycket för oss igår. Jag valde att åka hem till vår lägenhet, där jag mår bra och inte är i en väldigt jobbig miljö.

  Jag bad såklart Marcelo att stanna, han ville med mig hem direkt också, då han tyckte det var lika jobbigt, men jag ville att han skulle få en fin jul med sin familj trots allt såklart, för familj för mig är så viktigt och jag skulle aldrig önska någon något annat än just ett fint familjeband.

  När jag kom fram till oss så hade det hunnit bli väldigt mörkt ute, jag hade inte ätit något, och jag hade totalt förstört smink i ansiktet då jag hade gråtit, men ICA var öppet som tur var, jag sprang in snabbt och handlade ett litet “julbord” hem till oss. Jag visste att Marcelo skulle komma hem snart, då han skrev det när jag satt på t-banan, så då tänkte jag att julafton är såklart inte över, och vi kan fira det hemma hos oss också.

  Jag ordnade ihop ett litet julbord och en massa snacky. Jag hade på min favoritfilm i bakgrunden som jag nämnde längre upp, “The Family Stone” och ordnade maten och hade FaceTime med min familj som firade jul i Göteborg. Då kan jag verkligen säga att det gjorde ont. Detta är ju första året jag inte firar med dem, och det blev såhär. Att se hela familjen, så glada som pussade mot skärmen och önskade att jag och Marcelo var där hos dem. Gud vad jag älskar och saknar dem!

  Det jag älskar med min familj är att dem är så godhjärtade. Min mamma har varit med om så mycket i sitt och våra liv, men aldrig har hon klagat. Aldrig. Att vara ensamstående med fyra barn har inte varit lätt, men där har mamma stått, och nästan önskat ett till barn för hon har aldrig klagat utan bara älskat varje stund. Jag vet att min mamma är här, för att vara just en mamma. Och tänka sig att jag fick vara hennes dotter. Får tårar jag bara skriver detta. Hon har lärt mig allt i livet. Jag tänker tillbaka på när jag varit ledsen över en kille och mamma stöttat mig eller gett mig råd, där satt hon, som blivit så sviken av min pappa, lämnad och övergiven höggravid. Tagit spårvagnen i Göteborg -94 när jag skulle födas, och lämnade mina systrar som var barn då hos min mormor som bodde på helt andra sidan, och sen tog en ny spårvagn till sjukhuset helt ensam, och födde mig. Ja, detta är bara en av alla saker hon upplevt. Och ändå aldrig, oavsett, klagat! Wow mamma. Och jag vet att du läser min blogg, du stöttar mig i allt, så mamma, god jul och jag älskar dig oändligt.

  Så när jag stod och hade FaceTime med min familj och trodde inte det kunde bli värre så blev det ju såklart bara bättre! Vad har jag att klaga över? Ett varmt tryggt hem, varma kläder, mat, en familj, min pojkvän, jag har allt man kan önska sig. Inställning är helt enkelt allt!

  Marcelo kom hem precis när jag la på telefonen med familjen och vi hade en jättemysig jul! Vår första och vår egna julafton.

  Vi sa att vi inte skulle köpa julklappar till varandra men det hade vi både gjort ändå. Vi hade köpt varsin klapp. Jag fick en favorit parfym som jag haft som favorit i två år tillbaka, men aldrig köpt den, utan hållt mig till mina två jag alltid har. Jag jobbade nämligen på BYREDO i Göteborg som fanns på Åhléns och älskade deras doft “Mojave Ghost” och den fick jag av Marcelo! Så himla fin doft! In och dofta på den, dem ska ha den på NK, Åhléns City och Kicks.

  Marcelo fick en fotmassage maskin, den hann inte hem med posten till julafton tyvärr men det är precis den han velat ha länge så han blev jätteglad!

  Sen åt vi massa gott, och såg på typ tre julfilmer i rad, jag somnade på hans bröst i soffan i vanlig ordning och vi vaknade upp vid 04 på natten och gick direkt och la oss i sängen.

  Så, det blev trots allt en jättefin julafton!

  Hur var eran jul? Berätta gärna!

  xoxo babes

 • Mat

  FRI FRÅN GLUTEN, LAKTOS,

  MJÖLKPROTEIN OCH ÄGG.


  God jul!

  Jag har precis bakat klart mina raw-knäck och tänkte att någon kanske vill ta del av detta receptet för det går galet fort att göra så om ni vill, om ni har ingredienserna eller hinner att köpa snabbt på vägen dit ni ska tillexempel, så gör det!

  Vi ska ta med dessa till Marcelos familj!

  INGREDIENSER

  ca 20 st

  1/2 dl kokosolja

  1 msk agavesirap

  2 dl cashewnötter

  1/2 tsk vaniljpulver

  8 färska urkärnade dadlar

  TOPPINGEN

  Hackad mandel

  Flingsalt

  Mixa cashewnötterna fint i en matberedare. Lägg i resten av ingredienser och mixa ihop.

  Fördela smeten i knäckformar eller på en plåt och toppa med mandel och flingsalt.

  Ställ i kylen minst 30 minuter.

  Klart!

  Hoppas ni får en fantastisk jul!

  xoxo babes

 • Vardag

  WOW…


  Vilken fin lördag vi hade igår!

  OCH jag är tillbaka på bloggen, det var ett bra tag sedan, men det var en s k ö n paus från bloggen, men nu ska jag blogga en hel del! För jag behöver skriva av mig, om mycket som händer och jag älskar att skriva, det är som terapi för mig. Så jag har verkligen saknat detta!

  Det har absolut hänt en hel del den senaste tiden, ni som följer mig och Marcelo på vår Youtube samt våra Instagrams har kanske hängt med liiiiite i alla fall! MEN igår, så överraska vi min familj i Göteborg! Och det var nästan rena gråtfesten när vi äntligen fick krama om varandra. DEM ÄR HELT AMAAAAAZING!

  Jag och min ena syster Angie hade planerat denna överraskningen i 3 VECKOR! Att hålla detta för dem andra i min familj är svårare än ni tror för vi pratar dygnet runt. Haha! Japp, vi har en familjegrupp där vi SMSar hela tiden. Marcelo, Fredrik och Michael “älskar” denna chatten… naaaat!

  Men jag och Marcelo tog tåget igår tidigt 07 till Göteborg och blev hämtade av min systers man Michael, vi åkte till Kungsbacka där dem bor och började förbereda en massa innan resten av familjen skulle komma. Angie hade nämligen sagt till dem andra, min mamma, lillebror, syster, hennes man och deras barn, att hon ville ha en mysig “för-jul” hos henne med julbak. Dem hade ingen aning att jag och Marcelo skulle vara där. SÅ KUL!

  För det är väldigt känsligt att lämna min familj i Göteborg, nu när jag bor i Stockholm med Marcelo. Inte att jag är rädd för nya äventyr men för att vi är så tighta, men mamma är så glad att jag inte sprungit iväg och köpt en enkel biljett till Australien istället och flyttat dit, då jag alltid varit rätt galen och älskar att göra nya saker. Haha! Men julen för oss är absolut det mysigaste vi gör varje år då vi samlas allihopa och bara är med varandra.

  Då jag och Marcelo ska fira jul med hans familj här i Stockholm denna julen så ville vi såklart överraska min familj innan!

  I alla fall, jag klädde ut mig till tomte, då jag oftast är det varje år på julafton. Och jag ser helt galen ut! Haha! Ska försöka få en bild som jag kan visa er, min familj tog en hel del! Och vi filmade faktiskt, så vi ska redigera den när vi hinner och lägga ut den på YT. Men, när resten av familjen närmade sig min syster sprang jag och Marcelo ner till deras förråd, gömde oss där tills alla var inne i huset, och sen SMSade Angie mig “KOM NU!!!” och då plingade jag på och spelade tomte. Sååååå galet roligt! Jag hade en sån bra mask så man såg verkligen inte mitt ansikte, men dem märkte snabbt på mina små ben i ett par mamma-mjukis-byxor med en stor kudde nedstoppad, standard “Nina som tomte”, men dem blev sååå glada!

  Jag var inne i 30 sekunder för att sedan ropa på min “nisse” som var Marcelo. Haha! Vi valde att jag skulle gå in först för att om vi båda gick in samtidigt så skulle dem förstå direkt att det var jag då Marcelo inte var utklädd. Och dem blev så galet glada när dem såg att Marro också var med! Det blev så lyckat!

  Vi delade ut massa klappar till familjen som vi hade tagit med oss, Marro lekte massa med barnen, vi andra orkade inte… Haha! Vi julbakade, drack glögg och bara myste med varandra. Det var längesen jag fick sån fin tid med familjen! Sent på kvällen åkte dem hem och jag och Marcelo sov över hos min syster Angie och Michael och det var så mysigt att vakna upp imorse hos dem, och med deras lilla bebis Theo.

  Nu sitter vi på tåget tillbaka till Stockhom igen. Imorgon är det ju julafton och min första jul i Stockholm!

  Vad har ni för julplaner? Tell me everything!

  xoxo babes