Vardag

WOW…


Vilken fin lördag vi hade igår!

OCH jag är tillbaka på bloggen, det var ett bra tag sedan, men det var en s k ö n paus från bloggen, men nu ska jag blogga en hel del! För jag behöver skriva av mig, om mycket som händer och jag älskar att skriva, det är som terapi för mig. Så jag har verkligen saknat detta!

Det har absolut hänt en hel del den senaste tiden, ni som följer mig och Marcelo på vår Youtube samt våra Instagrams har kanske hängt med liiiiite i alla fall! MEN igår, så överraska vi min familj i Göteborg! Och det var nästan rena gråtfesten när vi äntligen fick krama om varandra. DEM ÄR HELT AMAAAAAZING!

Jag och min ena syster Angie hade planerat denna överraskningen i 3 VECKOR! Att hålla detta för dem andra i min familj är svårare än ni tror för vi pratar dygnet runt. Haha! Japp, vi har en familjegrupp där vi SMSar hela tiden. Marcelo, Fredrik och Michael “älskar” denna chatten… naaaat!

Men jag och Marcelo tog tåget igår tidigt 07 till Göteborg och blev hämtade av min systers man Michael, vi åkte till Kungsbacka där dem bor och började förbereda en massa innan resten av familjen skulle komma. Angie hade nämligen sagt till dem andra, min mamma, lillebror, syster, hennes man och deras barn, att hon ville ha en mysig “för-jul” hos henne med julbak. Dem hade ingen aning att jag och Marcelo skulle vara där. SÅ KUL!

För det är väldigt känsligt att lämna min familj i Göteborg, nu när jag bor i Stockholm med Marcelo. Inte att jag är rädd för nya äventyr men för att vi är så tighta, men mamma är så glad att jag inte sprungit iväg och köpt en enkel biljett till Australien istället och flyttat dit, då jag alltid varit rätt galen och älskar att göra nya saker. Haha! Men julen för oss är absolut det mysigaste vi gör varje år då vi samlas allihopa och bara är med varandra.

Då jag och Marcelo ska fira jul med hans familj här i Stockholm denna julen så ville vi såklart överraska min familj innan!

I alla fall, jag klädde ut mig till tomte, då jag oftast är det varje år på julafton. Och jag ser helt galen ut! Haha! Ska försöka få en bild som jag kan visa er, min familj tog en hel del! Och vi filmade faktiskt, så vi ska redigera den när vi hinner och lägga ut den på YT. Men, när resten av familjen närmade sig min syster sprang jag och Marcelo ner till deras förråd, gömde oss där tills alla var inne i huset, och sen SMSade Angie mig “KOM NU!!!” och då plingade jag på och spelade tomte. Sååååå galet roligt! Jag hade en sån bra mask så man såg verkligen inte mitt ansikte, men dem märkte snabbt på mina små ben i ett par mamma-mjukis-byxor med en stor kudde nedstoppad, standard “Nina som tomte”, men dem blev sååå glada!

Jag var inne i 30 sekunder för att sedan ropa på min “nisse” som var Marcelo. Haha! Vi valde att jag skulle gå in först för att om vi båda gick in samtidigt så skulle dem förstå direkt att det var jag då Marcelo inte var utklädd. Och dem blev så galet glada när dem såg att Marro också var med! Det blev så lyckat!

Vi delade ut massa klappar till familjen som vi hade tagit med oss, Marro lekte massa med barnen, vi andra orkade inte… Haha! Vi julbakade, drack glögg och bara myste med varandra. Det var längesen jag fick sån fin tid med familjen! Sent på kvällen åkte dem hem och jag och Marcelo sov över hos min syster Angie och Michael och det var så mysigt att vakna upp imorse hos dem, och med deras lilla bebis Theo.

Nu sitter vi på tåget tillbaka till Stockhom igen. Imorgon är det ju julafton och min första jul i Stockholm!

Vad har ni för julplaner? Tell me everything!

xoxo babes

12 kommentarer

  • ninaglimsell

   Jag var tvungen att godkänna kommentarerna först. Ska ordna så alla kommentarer går direkt, så att jag slipper godkänna dem. ❤️

  • ninaglimsell

   Synd att du är så negativ. Vad gör det om jag skrivit någon mening fel? Gör det dig upprörd? Om det gör det, då bör du lägga den energin på något annat fina du. Tid är allt! Och det viktigaste, att faktiskt inte skriva något alls om man inte har något snällt att skriva. Tack! ??

   • anonym

    Verkligen inte illa menat, men jag tror att vi är flera som tycker att en bra text störs av det.
    Man sitter bara och väntar på att nästa “dem” skall komma.
    Gott Nytt År.

    • ninaglimsell

     Vet du vad, låt mig skriva fel. Jag kan inte göra alla nöjda. Du förstår texten ändå, och är det så jobbigt så läs en annan blogg. Tack! Gott nytt år! ??

 • anonym

  Din text skulle bli mycket bättre att läsa om du använde de och dem rätt.
  Som det är nu, stör man sig på det hela tiden. Synd.

  • ninaglimsell

   Jag ser på din mejladress att du är samma person som skrev detta sist. Se mitt svar jag gav dig första gången du skrev detta. Försök att lägga den energi på något annat istället. Man kan aldrig göra alla nöjda hela tiden. Hacka inte upp dig på små saker. Massa kramar! ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *