Skönhet

FREYA STOCKHOLM


Hej babes!

Nu har jag äntligen gjort Yumilashes som jag velat så länge! Jag måste bara säga… WOW!

När jag var klar och vaknade upp… Ja, jag somnade. Haha! Då vaknade jag upp som en helt ny människa. Det var helt galet!

Som ni sett tidigare så gör jag Microneedling hos Freya Stockholm, och det är där jag gjorde Yumilashes också!

Det är så viktigt för mig att gå till en proffsig person. Vi blev presenterade av Jenny som jobbar här på bloggportalen och jag är såååååå tacksam för det!

För när det kommer till min hy, mitt hår, allt sådant, så är det så viktigt för mig att hamna hos en bra person. Och man ska vara petig!

Och att hamna hos en helt fantastisk tjej är så skönt! Ibland så måste man testa massa olika för att tillslut hitta den som är perfekt! Och jag skulle aldrig gå till någon annan och jag rekommenderar endast personer jag genuint litar på och vet är bra!

Som ni ser på för och- efterbilderna (bilder längst ner) så färgade hon också mina bryn och städade upp dem. Alltså… Haha! Ser ni den stora skillnaden? Det blev så galet fint!

Jag önskade att jag kunde förklara varje steg som hon gör, men som sagt så somnade jag. Det gjorde jag också när hon gjorde min Microneedling.

Men just det att gå till en professionell person är så viktigt, och hon är så himla härlig på alla sätt. Hon förklarar varje steg hon ska göra och förklarar samtidigt som hon gör det. Hon bäddar in dig i en mysig filt, om du vill, som en pumpa samtidigt som det är en avslappnade musik i bakgrunden. Mysigaste! Hon doftar också fantastiskt gott och har en jättemysig röst. Jag vet, det låter som att jag förklarar min partner eller något. Haha! Men hon är helt fantastisk! Så det är inte så konstigt att man somnar. Man slappnar av helt och släpper all stress. Så härligt! För man ska ju känna en sådan känsla och inte stress när man ligger där, och det är hon fantastiskt duktig på att göra, få dig lugn och avslappnad!

Många av er har undrat vad Yumilashes är och det man gör är att man lyfter fransarna så att man slipper böja dem, samt färgar dem samt att dem blir mer fylligare.

Det bästa är att det är allergivänligt och vårdande, då det är från början till för personer som inte tål vanlig fransförlängning, och om du är allergisk mot mascara fungerar detta för dig också! Så bra! Min mamma och mina systrar har väldigt känsliga ögon så jag har redan rekommenderar detta till dem!

Det är inga starka kemikalier, utan istället boostas dina fransar inifrån och ut med hjälp av keratin och vitaminer. Och det gör också så att dina egna fransar stärks och vårdas. Alltså det sliter ingenting på fransarna. Det är också det viktigaste för mig, då jag har långa fransar så har jag aldrig velat göra fransförlägning, stor del för att det sliter såpass mycket på dina egna fransar men det behöver man inte tänka på med Yumilashes!

Och hur länge det håller beror på från person till person, så jag ska hålla er uppdaterade. Men det är som allt vanligt man gör, där kroppen bestämmer själv, det kan bero på stress, hormoner, livstil etc. Men det brukar hålla mellan 6-12 veckor. Men ju oftare du gör det så blir fransarna mer vana och det håller längre så tillslut så kan du gå på återbesök mer sällan.

Jag länkar hennes behandlingar här.Vad tycker ni? Har ni fler frågor så ställ era frågor här så ska jag svara så gott jag kan!

xoxo babes

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *