Skönhet

I SAMARBETE MED NELLY.COM


Hej babes!

Nu har jag en ny kod till er på nelly.com och det är 20% rabatt på BEAUTY!!! ❤️

NINA20 gäller t.o.m måndag den 14/1 och detta är det jag klickade hem igår kväll! ❤️

Alla produkter är länkade nedan, eller klicka på respektive bild för att komma direkt till produkten.Brazilian Bum Bum Cream har jag läst länge om och ska äntligen testa den! Det är en hudkräm som ska tajta till och mjuka upp din hud samt göra den fastare och ge dig en jättefin glow! Jag har googlat massa då jag varit lite tveksam men det är så många som testat den och är så nöjda! Jag ska absolut hålla er uppdaterade hur den fungerar på mig!

Maybellines concealer har jag har ofta då och då, är alltid lika nöjd och det är en jag går tillbaka till hela tiden! Testa! Den är så krämig och täckande! Jag använder färgen “fair”.

NYX highlighter som är i kräm kan man använda innan man applicerar sin foundation för att få mer lyster och glow. Vilket jag kommer testa samt ha den sist i sminkningen eller på bröstet/nyckelbenen, armarna, överallt helt enkelt där du vill få mer glow! Jag valde färgen “gleam”.

Clarins läppglans har jag haft i två år nu, blev helt kär i den då den återfuktar läpparna samt ger en jättefin färg. Jag brukar lägga den efter en läppenna eller läppstift för att få glossiga läppar och ibland använder jag endast den. Nu valde jag färgen “apricot shimmer”. Men har haft dem flesta färgerna i denna.

Nikkie Tutorials highlighter!!! Jag har såååå länge velat testa denna. Jag älskar Nikkie och kollat hennes Youtube-videos i så många år nu. Om ni inte vet vem hon är så sök upp henne på Youtube, hon är helt underbar och så duktig med smink! Ska bli så kul att testa denna! Jag valde färgen “glow goal”.

 BRAZILIAN BUM BUM CREAM HÄR – MAYBELLINE CONCEALER HÄR – NYX HIGHLIGHTER HÄR – CLARINS LÄPPGLANS HÄR – NIKKI TUTORIALS HIGHLIGHTER HÄR

Om ni har testat några av dessa tidigare skriv i kommentarsfältet! Vill veta vad ni tycker! Eller om ni är intresserade av något! Tell me everything!

xoxo babes

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *