Skönhet

ANSIKTSBEHANDLING


Nu ska jag äntligen berätta allt om min microneedling som ni sett att jag gör hos FREYA STOCKHOLM, som också gjorde min yumilashes.

Så, det vanligaste är att göra microneedling som en kur, fyra gånger. Jag var på mitt andra besök idag. Men allt beror på vilken typ av hud du har och vilka hudproblem du har etc.

Jag har inte några acneärr, eller haft acne. Men några ärr har jag på kinderna där jag tyvärr klämt en del finnar genom åren. Jag har också fått en del fina linjer, vilket är jättevanligt då jag är 25 år i år, och man utsätter sin hud för så mycket dagligen, som sol, smink, ingen återfuktning under dagarna ibland etc. Jag har också märkt att jag givetvis inte har min hud jag hade när jag var 13-20 år. Det förändras så galet mycket efter man fyller 20 skulle jag säga. Jag är inte lika “fyllig” i ansiktet och har inte heller lika mycket spänts. Och det kanske låter galet för vissa, men det är sant, vår hud förändras så mycket i denna åldern. Och jag har gjort fillers innan, endast mina läppar, men jag har valt att inte göra några fillers mer, lättare sagt än gjort kanske, men jag känner att ju äldre jag blir så vill jag faktiskt bara vara jag. Jag är glad att jag aldrig gjort fillers i t.ex. käkbenen eller kindbenen då jag faktiskt uppskattar min egna form. Jag blev så blind där ett tag och ville göra massa fillers, överallt men jag har verkligen kommit in i en period där jag inte vill göra något av det längre. Utan hellre fokusera på dessa typer av ansiktsbehandlingar, bättre kost och psyke för att uppnå ett fint yttre.

Och nu till hur microneedling hjälper din hud! Det hjälper till så mycket och alla skulle verkligen uppskatta denna typ av ansiktsbehandling. Det hjälper att ta bort acneärr, behöver inte vara just acneärr men jämnar ut huden och minskar gropar och ärrskador. Vill också nämna att du kommer märka hur mycket mindre finnar och pormaskar du får, dina porer blir mindre. Det hjälper också att ta bort pigmentfläckar. Du får mer spänts och mindre slapp hud. Fina linjer försvinner och du får ett jättefint glow! Hjälper också mot påsar under ögonen. Allt i princip!

Det man gör då, är att man gör massa små hål i huden, med mikronålar. Samtidigt som dessa hål görs, läggs en vitamincocktail på din hud som går in. Som innehåller massa bra saker för din hud!

Så, jag har också fått en massa frågor om hur man ser ut efter behandlingen, om man får man sminka sig etc.

Du kommer att vara röd efteråt, vissa mer vissa mindre. Oftast stannar rodnaden 1-2 dagar och så länge du är röd bör du inte sminka dig, du ska inte sola och helst inte träna, svettas eller göra en spraytan. Jag är t.ex. ledig helgen så därför blev idag en perfekt dag för mig att göra detta. Och det viktigaste är, återfukta, återfukta, återfukta! Du kommer känna att din hud är så torr och du kan flagna, då all död hud försvinner, vilket är bra, men just därför måste du återfukta så mycket som möjligt. Det bästa är att ha en ansiktsmist som du sprayar då och då, samt ett bra serum!

På mitt första besök så släppte rodnaden efter ca 1,5 dag.

Jag är galet nöjd med alla mina besök jag gjort, microneedling och yumilashes hos Sevgi som äger FREYA STOCKHOLM. Och jag har hört andra som gjort microneedling på andra salonger, som säger att det gör jätteont, det är inte alls en trevlig behandling. Men det är det som är så viktigt. Sevgi är så duktig på att göra varje steg så behaglig som möjligt för dig. För det första så lägger hon en bedövningssalva 30 minuter innan behandlingen börjar. Du ligger nedbäddad med en mysig pläd och bara njuter. Hon rengör sedan ditt ansikte och därefter börjar behandlingen. Det är alltid harmonisk musik i bakgrunden och du blir så bra behandlad. Efter själva microneedlingen är klar, återfuktar hon din hud med en jättebra ansiktsmask som hon låter ligga på i ca 15 minuter, då får du ligga kvar och bara njuta, det är då jag alltid somnar. Efter det masserar hon ditt ansikte jättehärligt så allt verkligen går in i huden från själva ansiktsmasken som legat på. Hon smörjer in ditt ansikte och sen är det klart. Så härlig behandling! Och absolut kan det kännas lite, men då säger man till så gör hon lösare. Och det är verkligen från person till person, jag t.ex. avskyr när man gör min panna för det kittlas så galet mycket men det funkar. Haha!

Jag kommer länka alla hennes behandlingar HÄR och kolla in min instastory för bilder och videos på mitt besök idag!

Har jag missat din fråga så skriv här så ska jag absolut svara på den!

xoxo babes

4 kommentarer

  • anonym

    Det var längesen du bloggade,skulle vara trevligt om du gjorde ett inlägg, vad du gör, och hur du mår, och när det blir något mer youtube eller om det inte blir något mer. Blir så fundersam när jag läste M instasagram i dag men dom kanske skämtar till det lite, hoppas det?

  • anonym

    Hej. Stor lycka till i livet. Och vilken toppen video. Så kul att se din fina inredningen. Hoppas du fortsätter visa inredning och smink m m. Ta hand om dej. Kramar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *