onsdag, juni 7, 2023
HomeSkönhetNyheter från Wet n Wild

Nyheter från Wet n Wild

Artikeln innehåller annonslänkar till Lyko.se

Wet n Wild har kommit med några nyheter till hösten 2021 som vi tänkte kika närmare på några av dom i den här artikeln. Wet n Wild är ett budget varumärke som trots sitt pris är kända för god kvalité, väldigt prisvärda produkter med andra ord.

Prime & Set Prime Focus The Impossible Primer 
Först ut är Wet n Wilds nya primer – The Impossible Primer. Detta är en silkeslem primer som gör huden både mjuk och jämn samtidigt som den håller makeup på plats. Utöver det så har den en talgabsorberande effekt som gör att huden håller sig matt under dagen. Bland ingredienserna finns bland annat krusbär.

Pris: 119kr på Lyko.se

Wet n Wild Impossible Primer

Bare Focus Tinted Skin Perfector 

Wet n Wilds Bare Focus Tinted Skin Perfector är en fuktgivande foundation som innehåller bpde hyaluronsyra och vegansk squalane. Squalane, eller skvalan som det också kallas är en superbra ingrediens mot torr hy. Den smälter in i huden perfekt och ger både fukt och lyster.

Kommer i fyra olika nyanser och kostar 109 kr på Lyko.se

Wet n wild wet bare focus tinted skin perfector

Wet n Wild 10-pan Palette

Wet n Wilds pigmenterade ögonskuggor 10-Pan Palette kommer i fyra olika ögonpaletter: Nude Awakening, Heart & Sol, Call Me Sunshine och Lights Off. Med en perfekt kombination av matta, metalliska och skimriga nyanser så kan du skapa en snygg ögonlook i både varma och kalla toner.

Wet n Wild har även lanserat en 5-Pan Palette som är perfekt att ha med sig i väskan. Här kan du skapa nude look, smokey eyes och mycket mer!

119 kr och 79 kr på Lyko.se

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular