fredag, juni 2, 2023
HomeOkategoriseradeOPI Nagellack | Vårens färger naglar

OPI Nagellack | Vårens färger naglar

OPI Nagellack | Vårens färger naglar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar på Lyko

Är du på jakt efter det perfekta nagellacket? Då har du kommit helt rätt! Idag vill vi tipsa om vårens färger på naglarna och det är självklart OPI nagellack vi pratar om! Du hittar produkterna som vi tipsar om på bland annat Lyko.se. Ett par välvårdade och fina naglar gör mycket, och vad passar inte bättre än att inviga våren med lite nya och trendiga färger från OPI nagellack? 

OPI Nagellack

Varumärket OPI slutar aldrig leverera fina och inspirerande färger! De har tidigare släppt en rad fina kollektioner som blivit populära. Den här våren så har OPI släppt 12 nya fina och färgglada lack som är inspirerade av sommaren i Mexico City. Kollektionen innehåller en palett av vårfärger och där finns färger som passar alla, bland annat mjuka pasteller och mer färgglada somriga färger.

Vi ser även fram emot att testa den skimrande trendiga kollektionen från OPI Neo-Pearl som lanseras nu i April, men mer om den i en annan artikel!

Mexico City Kollektion

Den nya Mexico City kollektionen innehåller en rad olika färger med lika roliga namn som alltid. Våra tre favoriter från OPI Mexico City kollektionen är färgerna Coral-ing Your Spirit Animal, Mural Mural On The Wall och My Chihuahua Doesn’t Bite Anymore. Vi tycker att dessa färger passar bra till alla festliga och vardagliga tillfällen där man vill att naglarna ska kännas lite extra lyxiga. Färgerna finns både som vanligt nagellack och som infinite shine som är ett tre stegssystem som ska hålla upp till 11 dagar. Det har en mer geléaktig glans än de vanliga OPI nagellacken.

opi nagellack
Coral-ing Your Spirit Animal, Mural Mural On The Wall och My Chihuahua Doesn’t Bite Anymore från OPI Mexico City 2020

Tips på hur du applicerar Infinite Shine:

För bästa resultat kan du rengöra naglarna noggrant. Använd ett baslack eller Infinite Shine Primer för att nagellacket ska hålla bättre. Skaka flaskan med Infinite Shine nagellack och stryk två tunna lager på varje nagel. Använd ett överlack eller Infinite Shine Gloss på varje nagel.

Du kanske också gillar:

Snygga läppar med Inika Organic

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular