tisdag, september 26, 2023
HomeResor & NöjeOriginella alla hjärtansdag presenter till honom.

Originella alla hjärtansdag presenter till honom.

Alla hjärtansdag närmar sig med stormsteg och jag tycker att han förtjänar något bättre än geléhjärtan i år. Här kommer tio stycken alla hjärtansdag presenter som han garanterat kommer att komma ihåg (och information om vart du kan köpa dem):

Faux fur jacket
Detta är vad varje man drömmer om men som få har modet att köpa. Gör honom en tjänst. Köp en åt honom. På H&M kommer du billigt undan.

Ett lyxigt rak-kit
En borste av grävlings hår, en rakkniv i rostfritt stål och lite lyxiga krämer. Sen är du hemma! Detta är en alla hjärtansdag present som fångar hans hjärta för alltid. köp en på trendhim.

Slack-line
Ett oerhört roligt sommarnöje (och tänk på de där sexiga vadmusklerna som han kommer att få). Köp en här.

En vibrerande penisring
Även om det kanske är mer av en present till dig så kommer han att uppskatta gesten. köp en alla hjärtansdags present han (och du) verkligen kommer att få användning av här.

En tårta med hans namn på:
Tidlös, romantisk och dessutom finns det ju ingen som inte tycker om tårta. Helt klart en av de bästa alla hjärtansdag presenterna. Antingen gör du den själv eller beställer en på www.dintarta.se

Ett lasersvärd:
Du behöver inte fråga. Tro mig. Han kommer att älska det. Kan vara den ultimata alla hjärtansdagpresenten. Köp ett på partykungen.

En flaska akvavit
Alla mäns dröm. Användbart som rakvatten, munskölj samt grogg.

En mini-midjeväska
Detta går garanterat under kategorin så fult att det blir stylish af. Oerhört användbart, här kan han till exempel förvara Iphone-lurarna (ni vet de där små och trådlösa jävlarna som alltid försvinner). köp en på junkyard.

En Ester-klocka
Oerhört stilrena mekaniska klockor. Går att köpa på: http://www.esterwatches.com/

En personlig mugg
Detta är något jag fick en gång i tiden och är den enda bit köksporslin som jag uppriktigt skulle bli ledsen om jag hade sönder. Köp den på www.vistaprint.se

 

Läs även: originella alla hjartansdag presenter till henne eller spana hit för tips på riktigt personliga presenter.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular