tisdag, september 26, 2023
HomeInredningSkapa en personlig almanacka för 2019

Skapa en personlig almanacka för 2019

Detta inlägg är i samarbete med Personlig Almanacka

Skapa en personlig almanacka för 2019

Vi välkomnar 2019 och passar på att förbereda oss inför allt som kommer att hända under året. För oss på Inspoguide är det viktigt att planera sin tid på rätt sätt så att man håller deadlines och har koll på vad som händer framåt. Därför har vi skapat en egen almanacka där vi kan skriva upp alla viktiga datum, möten och kampanjer som pågår, ett lätt sätt att alltid hålla koll på vad som händer varje dag.

Unik design
Visst är det kul att kunna skapa något anpassat för just dig? Det är det som är så roligt med att göra en personlig almanacka, det finns ingen annan som har en likadan.

Gör en egen layout på fram och baksida
Skapa en unik layout med egna bilder som motiverar och ger dig energi. Du kan också skriva en egen text på bilden. Vi valde såklart leopard då vi på Inspoguide är ett stort fan av just det mönstret och “Goals Journal” som får oss motiverade!

Peppande citat
Du kan inleda almanackan med ett peppande citat som får dig att vilja använda den flera gånger om dagen bara för att få läsa citatet om och om igen.

Anpassa layouten inuti
Du kan anpassa layouten i almanackan utefter vad du själv gillar, vi valde att göra rätt stora kolumner på varje dag då vi har rätt mycket saker som vi behöver få plats med. Det går också att lägga in kolumner för arbetstider, träning osv.

Färger och datum
Du kan välja vilket färgtema almanackan ska ha inuti och en annan piffig grej är att du kan lägga in egna datum, till exempel din mammas födelsedag eller vilka dagar Stockholms bästa brunch har öppet. På det sättet kan du aldrig mer glömma bort ett viktigt datum.

Egna sidor
Längst bak i almanackan kan du lägga in egna sidor som vita blad om du gillar att rita, kalkylark om du behöver utföra matematiska formler eller varför inte sudoku för att få lite hjärngymnastik.

Du kanske också gillar:

Nina Glimsell är ny bloggare på Inspoguide

Så fungerar det att träffa en psykolog online med Mindler

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular