onsdag, september 27, 2023
HomeOkategoriseradeRecension av Eatit

Recension av Eatit

Recension av Eatit

Eatit är Sveriges största vårdapp för viktminskning. Eatit är en del av primärvården och hos dem kan du träffa en legitimerad dietist online. Samtalen sker över video direkt i deras app, som du hittar här: Eatit på appstore och Eatit på google play för Andorid. Ett samtal kostar som ett vanligt vårdbesök(250 SEK i de flesta regioner). Om du har frikort kan du även använda det och tjänsten är då kostnadsfri.

Viktigt att komma ihåg är att man endast kan använda Eatit om man lider av övervikt. Detta innebär i praktiken att man måste ha ett BMI över 25. För den som letar efter en dietist och ej lider av övervikt, får man vända sig till en privat aktör.

Nedan kan du läsa om Karins Upplevelse med eatit

“Jag hade stått i kö på vårdcentralen i månader, men hos Eatit fick jag en dietist samma dag!”

Karin valde Eatit eftersom hon tyckte det var smidigt att kunna träffa sin dietist online. Dessutom var tillgängligheten bättre än hos vårdcentralen och hon slapp vänta. Hos Eatit träffade hon en dietist en gång i veckan och mellan samtalen fick hon digitala program att arbeta med direkt i deras app. Med hjälp av Eatit lyckades hon gå ned i vikt och leva ett hälsosammare liv.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular