fredag, juni 2, 2023
HomeTips & Tricks8 Roliga skämt att utsätta vännerna/kollegorna för

8 Roliga skämt att utsätta vännerna/kollegorna för

Tycker du om practical Jokes? Inspoguide har listat 8 roliga skämt som du kan utsätta vännerna i skolan eller kollegorna på jobbet för.

Fake Windows Update
Detta är precis vad det låter som. Går din vän på toaletten. Sjanghaja hens dator och gå in på den här sidan: https://fakewindowsupdate.com/ , tryck sedan f11 för helskärmsläge. Resultatet blir en Windows-uppdatering som står och tuggar i all oändlighet.

N-cage extension
Detta är ett av de absolut mest underhållande tilläggen för din webbläsare. Denna byter ut samtliga bilder på alla hemsidor en bild på legenden Nicolas Cage. Ska din vän gå in och kolla facebook? Snarare Nicolas-Cage-book. Ett riktigt roligt skämt helt enkelt. Tillägget kan laddas ned till Chrome här.

Skriv ut en riktigt obehaglig bild och fäst den i taket


Källa: Tumblr

Kanderade lökar
Är det din tur att stå för bakningen på kontoret? Här har du ett jättebra recept på kanderade äpplen. Byt ut äpplet mot en lök. Detta är ett av de riktigt roliga skämt som garanterat kommer att göra dig illa omtyckt.

Enbrustablett+ett tomtrör+lite vatten
Har du ett rör med C-vitamin-brustabletter som håller på att ta slut? Häll i lite vatten och låtsas glöm på kollegans skrivbord. Resultatet blir chockerande, i alla fall för kollegan.

Täck skrivbordet med Post-it-lappar
Detta kan väl räknas som en klassiker i kategorin roliga skämt, även roligt att städa upp.

Gladpack/Metallfolie/tidningspapper
Ja detta är väl även en klassiker. Perfekt att slå in kollegans ägodelar med.

Källa: Prankcandles

Muggar med vatten
Lägg beslag på alla kontorets muggar. Fyll dem sedan med vatten och placera på kollegans skrivbord. En riktigt skön överaskning på måndagsmorgon.

Keyboard shortcuts
Gå in på polarens mobil, gå in på inställningar och byt ut alla keybord shortcuts. Ett oerhört roligt skämt, i alla fall för dig.

Källa: gottabemobile

Se även: Etikett på jobbet – 10 gester som gör dig mer populär

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular