fredag, juni 2, 2023
HomeInredningSå får du höstfint hemma

Så får du höstfint hemma

Inlägget är ett reklamsamarbete med Nordiskarum.se

Så får du höstfint hemma

Sommaren har börjat lida mot sitt slut och hösten har stormat in. Hösten innebär inte bara mörker och trötthet, nej hösten betyder också att man kan börja dricka te, tända ljus om kvällarna och börja göra det höstfint hemma. Det går att göra mycket med enkla medel. I den här artikeln så tipsar vi om hur du får det just höstfint hemma. Du hittar alla produkter i den här artikeln på Nordiskarum.se, möbler och inredning till bra priser.

Nordiska Rum hittar du ett stort utbud av inredning med noga utvalda produkter och varumärken. Här finns allt när det kommer till möbler och inredningsdetaljer med en exklusiv känsla men till ett väldigt bra pris. Du kan besöka Nordiska rums webshop eller någon av deras fysiska butiker.

Här kommer Inspoguides tips på hur du får höstfint hemma.

Skapa fler ljuskällor i varje rum

Visste du att man bör ha runt fem olika typer av ljuskällor i ett rum? Detta för att skapa en stämning i rummet. Ljuskällorna ska vara placerade på olika nivåer i rummet, exempelvis en taklampa, en bordslampa, en fönsterlampa och en golvlampa. Har du ett mindre rum så kan det räcka med färre ljuskällor men nu på hösten behöver vi extra belysning för att hålla oss pigga. Här kommer några exempel på ljuskällor från nordiska rum.

Skapa ett helt nytt rum

Har du tröttnat på ett rum eller behöver skapa exempelvis en sovalkov? Skapa ett helt nytt rum genom att köpa rumsavdelare. Ett riktigt smidigt sätt att förändra hela rummet. Vi har hittat några riktigt snygga på hemsidan.

Detaljen som sticker ut

Tycker du att ditt rum saknar det där lilla extra? Köp en möbel som sticker ut lite från allt annat, både när det kommer till färg och design. På detta sett så kommer rummet att få en helt ny touch. Vi vill tipsa om den här snygga fotpallen.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular