fredag, juni 2, 2023
HomeInredningSå skapar ett lyxigt vardagsrum | Sju inredningstips

Så skapar ett lyxigt vardagsrum | Sju inredningstips

Detta Inlägg är sponsrat av Furniture box. All vardagsrumsinredning som syns i detta inlägg går att köpa på deras webbshop.

Alla har rätt till ett lyxigt vardagsrum!

Hur skapar man lyxkänsla i vardagsrummet? Det är busenkelt! Här kommer 7 inredningstips som guidar dig till en lyxigare vardag.

Tänk Taklampa!

Glöm plafonderna och kör en riktigt schysst taklampa som verkligen intar rummet! Själv älskar jag ju takkronor men om du inte är ett fan går det ju att variera alla typer av spännande former och konturer. Här är i alla fall en takkrona ifrån Furniture box som kommer att ta ditt vardagsrum till nya höjder:

Sammet!

Finns det något som skapar en lyxigare känsla en sammet? Svaret är förmodligen…Nej! Du ska därför gå all in på sammetsdetaljerna. Soffa, gardiner, fåtöljer och varför inte en sammetsklädd vägg? Eller är det att gå för långt? Nej, jag tycker inte det. Tyget på bilden kommer ifrån en sammetssoffa som går att köpa på Furniture Box!

Metall-detaljer

Dekorera med ädla metaller! Eller i alla fall med toner som koppar, tenn och mässing. Eller varför inte gå ett steg längre och hitta något som är rostigt. Ett tips är att du håller dig till samma toner och kör soffbord, lampa och detaljer i någon av ovan nämnda.

Bokhyllor, bokhyllor och flera bokhyllor

Det är ju fint att vara litterär. Min tanke här att skapa någon form av bibliotekskänsla i ditt vardagsrum. Det roliga med bokhyllor är ju också att du får inreda två gånger: Först när du sätter in bokhyllorna och sen när du fyller dem böcker. Stökiga bokhyllor kan skapa en bohemiskkänsla och det kan ju också vara nice! Men nu fokuserar vi på den lyxiga känslan så håll ordning!

Få detaljer

När det kommer till detaljer är det less is more som gäller för en lyxigare känsla. Ha få, men väl utvalda dekorer i ditt vardagsrum för att bevara en exklusivkänsla. Tänk hotellkänsla.

Maxa mattan!

Du ska absolut inte ha en liten matta om du vill bevara en exklusiv känsla i ditt vardagsrum. Den ska vara stor och sträcka sig långt utanför soffan! Ett annat tips vad det gäller äkta mattor är att ju slitnare den är, desto dyrare är den! För den som inte vill lägga ned en förmögenhet kan man fuska lite, mattan på bilden är från Furniture box och går loss på 795.

Levande Ljus!

Detta är ett måste för ett lyxigt vardagsrum. Tänd ljus, helst varje kväll men glöm inte att släcka dem!

Letar du efter smart förvaring?

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular