torsdag, juni 1, 2023
HomeModeSkön t-shirt i bambu

Skön t-shirt i bambu

Det här är reklam för Movesgood.se

Skön t-shirt i bambu

Visste du att lyocellbearbetad bambu är ett av de mest miljövänliga tygerna på planeten? Modeindustrin är en av de mest förorenade industrierna i världen och med enorma mängder utsläpp av växthusgaser. Den stora efterfrågan på bomull och syntetmaterial som företag idag använder lämnar efter sig förorenat vatten och avfall som inte är återvinningsbart.

Någonstans mitt i detta så grundades varumärket Movesgood, som designar kläder som är bra både för dig som kund och för vår jord.  

Sköna toppar och t-shirts som lever länge

Alla har vi någon gång köpt en topp eller t-shirt och insett att kvalitén inte är det bästa. Redan efter någon tvätt så har plagget tappat passform och färg.

  1. Varumärket Movesgood säljer tidlösa toppar och t-shirts av bambu av hög kvalitét som ska ha en längre livscykel. Dom fokuserar på snygga, stilrena och sköna basic plagg som passar alla tillfällen och som aldrig går ur tiden. Dom har allt ifrån snygga basic hoodies till over sized t-shirts som är väldigt populärt just nu till långärmade toppar som ger en mjuk känsla och fin passform och som funkar till kontoret eller andra tillfällen.

Basic plagg som passar alla dagar

Basic plagg går aldrig ur tiden. När man står och kikar in i garderoben och inte vet vad man ska ha på sig så slutar det nästan alltid med att man väljer de där basic plaggen som passar till allt. Vi på Inspoguide har valt ut några av våra favorittoppar och t-shirts från Movesgood som vi tycker att man bör ha i garderoben. Alla plagg som vi tipsar om kostar mellan 349 – 399 kronor vilket är ett bra pris. En perfekt julklapp till exempelvis en miljömedveten vän!

Du kan läsa mer om Movegoods och hitta hållbara kläder som passar dig och som även bidrar på ett bra sätt för dig och miljön genom att besöka deras hemsida.

 

 

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular