söndag, september 24, 2023
HomeInredningSmart förvaring | fem oslagbara förvaringstips

Smart förvaring | fem oslagbara förvaringstips

I samarbete med Wegot.se

Har du precis köpt din första lägenhet? En vanlig miss är att gå all in på mysfaktorn utan att tänka smart förvaring. Men kom ihåg! Smart förvaring och stil är ingen motsägelse. Här kommer Inspoguides fem oslagbara förvaringstips i samarbete med Wegot.se. På Wegot hittar du prisvärda kvalitetsmöbler som alltid levereras inom 2-5 vardagar. De erbjuder ett brett sortiment med möbler och inredningsprodukter. Alla produkter i inlägget och mycket mer hittar du på deras hemsida.

 1. Hopfällbara möbler

  Om en aningen uppenbart är detta tips A och O när det kommer till smart förvaring. Äter du oftast ensam? Klart att du ska ha ett utfällbart matbord som du halar ut när det vankas fredagsbjudning. Detta utfällningsbara bord heter Vienna och kommer ifrån Wegot.

 2. Avgränsa rummet med skjutdörrar

  Har du möjlighet att sätta in en skjutdörrsgarderob som går från vägg till vägg? Är det möjligt är detta en no brainer, detta kommer att ge dig en oslagbar förvaringsyta samtidigt som det inte kommer att göra att rummet känns särskilt mycket mindre. Garderober med skjutdörrar i alla olika storlekar går att köpa på Wegot.

 3. Hyllor ovanför dörrar

  Ett helt grymt sätt att skapa förvaringsytor utan att ta upp någon plats. Detta tips bör du verkligen ta till dig om du vill tänka smart förvaring.

 4. Ljus, ljus och reflektion

  Ett gammalt trix för att skapa en rymligare känsla är att måla och inreda med ljusa färger. Ett mindre känt knep är att det går att förstärka den här känslan med hjälp av speglar. Denna Spegelhylla från Wegot tyckte jag var fiffig. Kom däremot ihåg att speglar i taket aldrig är ett alternativ, detta är bara inne om du tänker öppna en alternativ bar i Berlin.

 5. Utnyttja höjden för smart förvaring!

  Sätt hyllor ganska långt upp och måla dem i samma färg som väggen. Detta gör att man inte tänker på dem särskilt mycket(Även ett bra tips för att få undan ömtåliga saker som du inte vill att någon kladdar på).

Läs Även:

Amanda Franzens modetips inför hösten

Tusen Trädgårdar | Allt du behöver veta om tusen trädgårdar

Badrumstrender 2018 | Inspiration för badrum

Hårtrender 2018 – Allt om vårens styling, färger och frisyrer

Så skapar du hotellkänsla i sovrummet! | 7 essentiella tips

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular